Welkom bij In-zicht

Oene, Jenny & Friends

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Midwinterviering
Na de zeer bijzondere eerste viering vorig jaar, vieren we op deze avond samen opnieuw de natuurlijke tijd van de Midwinter. Bewust aandacht geven aan de overgang van het donker van de winter naar het nieuwe licht dat de geboorte van een nieuw jaar inluidt, is wat de mens ‘bij de tijd houdt’ en bij de natuur. De natuur is zeer belangrijk voor ons ‘ontwaken’.
In oude tijden, bij mensen die dicht bij de natuur leefden, was dit vanzelfsprekend om te vieren. Wij zijn hiervan afgedwaald, maar bij velen leeft dit besef wel degelijk. Als dit ook in jou resoneert dan nodigen we je van harte uit deze avond met ons te beleven.
Hoe we deze avond precies in gaan vullen is zich nog aan het ontvouwen; altijd een mooi scheppingsproces. In de Nieuwsbrieven meer daarover.

Datum
donderdagavond 21 december 2017
Aanvang:  19.30 uur
Door: Oene, Jenny & Friends

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

Het begrip tijd is alom aanwezig. Voor velen is de kloktijd leidend in het leven (tijd is geld).
Op 21 december, de winter zonnewende, willen we samen de natuurlijke tijd beleven. Het moment waarop de zon het kortst schijnt, en we de langste nacht van het jaar beleven. Vanaf dan gaan de dagen weer lengen en komt er letterlijk meer licht in ons leven. Dit wordt Midwinter genoemd, en deze avond wordt al sinds mensenheugenis gevierd op het noordelijk halfrond.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s): Nee
Door: Nee
Datum: 21 dec. 2017