Ard Pisa 2 kl

Ancient Mysteries and Energies

Over de hele wereld staan er mysterieuze bouwwerken zoals piramides, steencirkels, menhirs, indrukwekkende tempels en beelden, hunebedden en andere imposante en mysterieuze oude bouwwerken waarvan niemand weet hoe ze zijn gebouwd en/of wie het hebben en/of waarvoor ze zijn gebouwd en/of in welke periode ze zijn gebouwd.

Er worden steeds meer Ancient Mysteries (zoals Megalithische bouwwerken) ontdekt en in rap tempo worden er nieuwe inzichten verkregen vanuit multidisciplinair onderzoek. En dat is hard nodig want het kan niet waar zijn dat we de nieuwe generatie nog steeds leert dat piramides graftombes van de Farao’s waren en de Nederlandse Hunebedden graftombes zijn vanuit de Trechterbekercultuur terwijl er nooit mummies c.q. skeletten of asresten zijn gevonden in zowel de Egyptische piramides als in de Nederlandse Hunebedden. De grote vraag is of de gevestigde orde het lef heeft om de geschiedenisboeken te laten herschrijven en musea durven aan te passen aan de nieuwe inzichten?

Kijk bijvoorbeeld wat er nu in Bosnië gaande is. Daar is een holistisch onderzoeker de recent (2005) ontdekte piramides nabij Sarajevo aan het onderzoeken. Hij doet de hele wetenschappelijke wereld versteld staan met zijn wetenschappelijke bevindingen die tot stand zijn gekomen vanuit een nieuw interdisciplinaire aanpak, waarbij de energetische invalshoek een belangrijke pijler is geworden. 100 wetenschappers bevestigen nu het bestaan van deze piramides en waarvoor ze zijn gebouwd. Mind blowing.

Ook in Engeland en Frankrijk hebben open minded researchers gedegen bio-energetische onderzoek verricht naar stenen cirkels. De uitkomsten daarvan worden getoond tijdens de lezing.

Ard neemt je verder mee voor een reis over de Aarde en laat een aantal zeer imposante en mysterieuze bouwwerken zien zoals onder andere Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, Ancient Sardinië, Cusco en Machu Picchu in Peru, India en anderen.

Het ervaringsverhaal van Ard over Sardinië is indrukwekkend. Sardinië mag met recht, ‘Ancient Sardinië’ worden genoemd omdat er maar liefst meer dan 7.000 prehistorische structuren zijn te vinden. Inmiddels zijn er zoveel goed gedocumenteerde onderzoeken over verschillende mythes zoals die van Sardinië zodat we die niet langer kunnen en mogen negeren. Het verhaal moet verteld worden ook al druist het in tegen de tot nu toe aangenomen geschiedenis van de mens en de evolutietheorie van Darwin.

Het Italiaanse eiland Sardinië behoort volgens hem tot de 5 plekken van de Blue Zones, daar waar de oudste mensen ter wereld leven. ‘Dat heeft niet alleen te maken met de ligging, hun eetgewoonten en sociale leefgemeenschap’, zegt Ard hierover. ‘Sardinië trilt op een heel hoog niveau door de aanwezigheid van die duizenden oude megalithische structuren en gebouwen, en de magie die over het hele eiland voelbaar is. De energieën zijn daar nog enorm sterk, dat heb ik niet eerder gevoeld’.

En last but not least neemt Ard je mee naar Roemenië waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat. Die staat daar als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is. Meer weten? Kom dan naar de lezing in Joure, die overigens in het Nederlands wordt gegeven.


Ard Pisa
(1971) heeft als bedrijfskundige snel carrière weten te maken in de financiële sector. Zijn passie en gedrevenheid als eigentijds leider viel op en voor zijn bijdrage aan groei en ontwikkeling van grote groepen medewerkers ontving hij in 2011 de leiderschapsprijs binnen de Rabobankorganisatie. Hij besloot op dit hoogtepunt een punt te zetten achter zijn carrière in de financiële sector om zijn hart te volgen.

Door een tweejarige coach opleiding bij Roy Martina begon Ard’s bewustwordingsproces. Dit proces kwam in een stroomversnelling door de ontmoeting met zijn huidige vriendin en tevens energetisch therapeut, kinesiologe Ellen van der Heide, geboren in het Friese Harlingen.

Ard schoolde zichzelf om als leefstijl deskundige, coach, docent en trainer. Hij realiseerde zich dat ‘gezondheid ons belangrijkste bezit is’ en leefstijl hét verschil maakt als het om gezondheid gaat. In samenwerking met een aantal zeer gerenommeerde artsen (zoals wijlen dr. Hans Moolenburgh sr.) en wetenschappers in binnen- en buitenland verrijkte hij zijn kennis en schreef hij een aantal bijzondere boeken.

Hij leerde van zijn partner veel op energetisch gebied en besefte zich dat ‘alles energie is’. Samen met zijn levensmaatje Ellen mag Ard graag reizen om krachtplaatsen te ontdekken. Na hun bezoek en ervaring bij de Bosnische piramides en op Sardinië ontstond het idee om lezingen te geven over ‘Ancient Mysteries & Energies’ en spirituele reizen te organiseren naar Ancient Sardinië.

Maar waarom zou je altijd naar het buitenland gaan als er in Nederland ook Ancient krachtplaatsen zijn? Daarom organiseert hij Hunebed Excursies 2.0 naar het prachtige Drenthe om een bijzondere ervaring op te doen.

Kijk voor meer informatie op: www.inspiration4you.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

 

Datum

16 sep 2020
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€ 12

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket