Maarten Oversier

2-daagse training Medicijnwielnumerologie 2024

Door Maarten Oversier

Uniek!
Maarten Oversier zal opnieuw bij In-zicht zijn unieke tweedaagse training Numerologie verzorgen!
Verdeeld over 2 dagen neemt Maarten ons mee in de magische wereld van deze op het medicijnwiel gebaseerde numerologie. Hij deelt deze bijzondere kennis alleen binnen zijn eigen opleidingen en één keer per jaar bij ons in Joure.

Er bestaan verschillende methoden om met behulp van nummers duidingen te kunnen doen over iemands persoon. In deze training leer je, op basis van geboortedata, de oorspronkelijke “oer-” betekenis van de nummers en hoe je daarmee betrekkelijk eenvoudig een begrijpelijke uiteenzetting te kunnen maken van iemands energetische structuur.

Maarten over de training: ‘Deze indrukwekkende en directe vorm van numerologie werd mij vele jaren geleden geleerd door een oudere dame uit Catalonië, Roser Sambeat. Ik mocht destijds bij haar ‘in de leer’ en heb er sindsdien veel mee gewerkt, waardoor de betekenis en uitleg alsmaar duidelijker werd dankzij mijn drukke reïncarnatie therapeutische praktijk. Zodoende heb ik deze numerologie door de jaren heen uitvoerig kunnen ‘testen’ met mijn cliënten en de resultaten zijn verbazingwekkend’.

‘Door mijn liefde voor het indiaanse Medicijnwiel heb ik de betekenis van de nummers aan de lessen van dit krachtige symbool kunnen verbinden waardoor ik het nu de ‘Medicijnwielnumerologie’ noem. Het werken met de nummers is onlosmakelijk verbonden geraakt aan mijn werk’.

Voor wie is de training bedoeld?

Als je met mensen werkt, professioneel of niet, of gewoon begaan bent met je dierbaren uit bijvoorbeeld je gezin of familie, leer je hoe interacties in elkaar steken vanuit een diepere visie. Het kan enorm verhelderen als je ontdekt welke krachten interactief zijn in een relatie met een partner, ouder of kind.

Iedere therapeut of hulpverlener of gewoon nieuwsgierige persoon kan met behulp van deze duidingen een zeer waardevolle ondersteuning krijgen in het leren doorzien van bepaalde probleemsituaties of het zetten van een focus voor een behandelplan.

Deze training bestaat uit twee opvolgende dagen met enige tussentijd, en is bedoeld om de basis te leren van deze numerologie. Het spreekt voor zich dat vervolgens oefening kunst baart. Hoe langer je ermee werkt, hoe meer respect er komt voor deze bijzondere kennis en hoe meer ‘geheimen’ het prijs geeft!

De data voor de training is: zondag 6 oktober en zondag 27 oktober 2024,
beide van 10.00 – 17.00 uur. De locatie is bij ’t Haske in Joure (Frl).
Investering: € 400.
Koffie/thee en een vegetarische lunch is inbegrepen
Opm: als Stichting zijn we niet BTW-plichtig.

Voor wie dat wil is een certificaat beschikbaar. Elke deelnemer krijgt een syllabus met de sheets en toelichting. Het aantal deelnemers is beperkt waardoor er genoeg ruimte is voor individuele vragen en situaties.

Maarten Oversier werkt inmiddels 27 jaar als regressie- en reïncarnatietherapeut, en heeft ruime ervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’.
Zijn praktijkagenda’s verraden meer dan 15.000 sessies.

Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten, medicijnmannen- en vrouwen en zgn. ‘Elders’ uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen.

Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen- en buitenland. Ook geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.

Voor meer informatie over Maarten: www.maartenoversier.com


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Het is ook mogelijk om contant aan de kassa te betalen. Laat dit dan even weten via de mail.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

€ 400
Available kaarten: 7

2-daagse training medicijnwielnumerologie door Maarten Oversier in Joure

Het "" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

06 - 27 okt 2024

Tijd

10:00 - 17:00

Deelname

€400,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket