Anna Verwaal Color Full Foto Res

2-daagse verdieping over de reis die ons leven bepaalt

Om de 2-daagse goed te kunnen volgen, is het vooraf bijwonen van de intensieve lezing een voorwaarde.

Tijdens de 2-daagse is er onbeperkt koffie/thee, koek, water, fruit. Ook is een royale lunch inbegrepen.
Tijd: van 9.30 tot 17.00 uur, met inloop vanaf 9.00 uur

Deelnemers aan de verdiepingsdagen ontvangen een deelname certificaat.

 

2-daagse over de langdurige invloed van de conceptie, prenatale periode en geboortepatronen. Door Anna Verwaal.

Er zijn veel invloeden van de conceptie, prenatale periode en de geboorte ervaring die een rol kunnen spelen in ons latere leven. Meer weten over wat mensen hebben meegemaakt in deze vroege pre-verbale periode is heel behulpzaam. Veel van het lijden van mensen komt namelijk vanuit dit onbewuste. Onszelf en cliënten helpen hiervan bewust te worden is belangrijk. Dan kunnen we wat bewust geworden is gaan herkennen, benoemen en daarmee leren werken.

Gedurende deze tweedaagse gaan we kijken hoe we de pre en perinatale ervaringen die gecreëerd zijn, kunnen identificeren:

  • Het cellulaire geheugen van onze ontstaansgeschiedenis: ei en zaadcel, moment van conceptie, implantatie en de ontdekking van de zwangerschap, ect.
  • De emotionele ervaringen van de conceptie & prenatale periode en de langdurige effecten hiervan; ongewenste zwangerschap, IVF, eerdere miskraam, alleengeboren tweeling, depressie, stress, angst, verlies of ziekte, draagmoederschap, adoptie, ect.
  • Hoe signaleren we imprints, angsten en trauma’s die te maken hebben met het geboorteproces en medische handelingen; ingeleide bevalling, vacuüm geboorte, keizersnee, ruggenprik, algehele narcose, premature geboorte, couveuse verblijf, etc.

Deelnemers aan de verdiepingsdagen ontvangen een deelname certificaat.

 

Anna Verwaal is geboorteconsulente, verpleegkundige met moeder-kind specialisatie, docent lactatiekunde en primaire periode, TEDx spreekster en voormalig geboortefotograaf.

Op jonge leeftijd kwam ze erachter, zowel door haar persoonlijke als professionele ervaringen, dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte ervaring imprints vormen die zich blijven herhalen tot hier bewustzijn op komt. Na een veelzijdige carrière in de klinische verloskunde, NICU, pediatrie en de gespecialiseerde thuiszorg merkte Anna dat ze liever wilde werken met gezinnen en baby’s om geboortetrauma te kunnen voorkomen of te helen. Zo begon Anna haar eigen praktijk in preconceptie, geboorte en postnatale begeleiding in Los Angeles.

In 1995 ontmoette ze Dr. David Chamberlain en Dr. Thomas Verny, de grondleggers van APPPAH, the Association of Pre & Perinatal Psychology and Health, die bevestigden dat haar observaties wetenschappelijk bewezen konden worden.

Sinds 2006 reist Anna over de hele wereld om de laatste ontwikkelingen uit de pre en perinatale psychologie, epigenetica en de hormonale fysiologie van het geboorteproces te helpen verspreiden via lezingen en workshops. De inhoud bestaat ook uit een combinatie van gevoelig beeldmateriaal, klinische kennis en ervaringen die ze de afgelopen 30 jaar heeft opgedaan in verschillende landen en culturen in samenwerking met gynaecologen, verloskundigen en inheemse vroedvrouwen.

 

Momenteel heeft Anna een online praktijk en helpt cliënten inzichten te krijgen over hun vroege imprints en leert professionals hiermee werken.

Voor meer info zie www.FromWombToWorld.com

Ook kun je ter voorbereiding kijken naar:

Anna’s TEDx Talk: https://www.youtube.com/watch?v=bZ6gLGCy84o

De documentaire: In Utero via www.inuterofilm.com

Let op: de locatie van de lezing is de Jarig van der Wielenwei 6, Bakkeveen (Frl)

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

11 - 12 nov 2023
Afgelopen

Tijd

09:30 - 17:00

Deelname

€425,00

Locatie

Nieuw Allardsoog
Jarig van der Wielenwei 6, 9243 SH Bakkeveen (Frl)
Website
https://nieuw-allardsoog.nl/contact
Categorie
Shopping Basket