henk fransen int

4 online-bijeenkomsten ‘Verhoog je trilling’

Deze online-bijeenkomst is helaas uitverkocht. Hou de nieuwsbrief van Henk Fransen maar in de gaten voor volgende activiteiten.

Deze serie van 4 online-bijeenkomsten bieden we samen met Henk Fransen aan omdat de vraag naar hoe we krachtig in deze uitdagende tijd in het leven kunnen staan meer te kunnen voldoen. Toen we de beide lezingen over ‘Verhoog je trilling’ (middag en avond op 21 oktober) aan ons programma hadden toegevoegd, was het no time vol en is er inmiddels bij beide een wachtlijst.

De titel van de lezing is veelzeggend genoeg. En het resoneert bij veel mensen!
Daarom is hier een vervolg in de vorm van een webinar via Zoom.

Doel
Het doel van deze serie van 4 online-bijeenkomsten, is jou wekelijks zo’n sterke impuls te geven dat je je trilling niet alleen kunt verhogen, maar deze ook in je leven kunt verankeren.

Voorwaarden voor deelname
Om aan deze serie bijeenkomsten mee te kunnen doen zijn er enkele voorwaarden:

• Je schrijft je in voor de hele serie en kunt (voor zover je dat nu kunt overzien) in ieder geval drie van de vier bijeenkomsten aanwezig zijn.
• Je bent bereid om tijdens de bijeenkomst met Henk en de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen en in groepjes van 3-4 personen met elkaar te oefenen.
• Je hebt al eens eerder met Zoom gewerkt en je beschikt over een goede microfoon en videofunctie op je computer.
• Je kan deze serie volgen zonder eerst bij een lezing over ‘Verhoog je trilling’ geweest te zijn.
• (het lezen van een boek van Christina von Dreien kan behulpzaam zijn).

Praktische informatie

• 4 online-bijeenkomsten via Zoom.
• Op maandagavonden van 9, 16, 23, 30 november.
• Van 19.30 tot 21.00 uur (maximale uitloop 15 minuten).
• Elke bijeenkomst bestaat uit een inleiding (20-30 minuten), een uitwisseling met andere deelnemers in zogenaamde breakout-rooms (20-30 minuten), een korte deelronde en vraag & antwoord met Henk (20-30 minuten) en een afsluitende meditatie (10-15 minuten).
• Kosten: € 35 voor 4 bijeenkomsten (je kunt in ieder geval 3 van de 4 keer).
• Je ontvangt per mail, in de week voorafgaand aan 9 november, een unieke link om aan de bijeenkomsten deel te nemen. Deze link kun je niet met anderen delen.

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de lezingen op https://www.in-zicht.nl/evenementen/verhoog-je-trilling/

 

Over Henk Fransen

Henk Fransen studeerde in 1985 af als arts. Na zijn studie werkte hij onder andere in ziekenhuizen in India en Afrika, en in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta. Vervolgens begeleidde hij in Nederland ruim 30 jaar lang mensen met kanker. Hij is de auteur van verschillende boeken over het zelfgenezend vermogen. In 2015 startte hij het project ‘De zoektocht naar genezing’ waarvoor hij in datzelfde jaar de Paravisie Award won als ‘Inspirator van het jaar’. De aan het project gerelateerde video’s werden in korte tijd meer dan een half miljoen keer bekeken. Sinds 2016 inspireert hij mensen om de beste versie van zichzelf te leven. Hij doet dit vooral via zijn boeken, artikelen, blogs, online-programma’s en zijn YouTube-kanaal.

‘Tijdens de bijeenkomsten combineer ik alles wat ik van mijn meest bijzondere patiënten heb geleerd over spontane genezing met de informatie uit mijn online-trainingen ‘Leef de beste versie van jezelf’ én met de informatie uit de boeken van Christina von Dreien.’

Meer info op:  www.genezendvermogen.nl en op www.henkfransen.nl


Reserveren

Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

09 - 30 nov 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00

Deelname

€35,00

Locatie

Webinar
Webinar
Categorie
Shopping Basket