Ard En Tessa

Ancient Calling – Remember who you are

Door Tessa Koop en Ard Pisa

Ancient Calling

Remember who you are

Tijdens de lezing dompelen deze verhalenvertellers je onder in oeroude mysteries en het herinneren van wie jij werkelijk bent: een zeer machtig & geliefd kosmisch mens! Tevens viert Tessa deze avond de 4e herdruk van haar boek: Cosmic Woman.

Oeroude geschiedenis
Ard verzorgt al jaren lezingen over zijn grote passie; de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, stenen cirkels en hunebedden, maar in 2024 bundelt hij krachten met Tessa. Sinds 2011 ervaart zij telepathisch contact met een oeroude groepsenergie die zich ‘De 13 Oorspronkelijke Clanmoeders’ noemt en met wie ze haar boek schreef.

Herinner je The Ancestors
Nu inspireert zij mensen zich de Goddelijke Moeder te herinneren als Verhalenverteller voor de 13 Grootmoeders. Zij zijn The Ancestors; de geestelijke aspecten en het oergeheugen van Moeder Aarde, die leeft en in deze tijd van ‘lifting the veils’ extreem bewust aan het worden is. Ook IN ons.

Zij laat ons weten dat we door óók naar onze geschiedenis te kijken, onszelf opnieuw herinneren wie we werkelijk zijn: lichtdragers, deel van één groot levensweb dat de mensheid verbindt in een eenheidsbewustzijn. Als we vanuit ons hart leven, dan zullen de positieve veranderingen vanzelf en met gratie gebeuren. Maar om je hart te bereiken, moet je eerst De Moeder herinneren.

Wat kun je verwachten?
Kom naar deze bijzondere avond en betreed een oeroude, heilige wereld waarbij we je meenemen op een virtuele reis over de aarde. Ard zal vooral onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante en mysterieuze bouwwerken met je delen. En Tessa verbindt je via haar vrouwenwijsheid met de wereld van onzichtbare energie…

De Aurora Borealis, het Moederlicht…
Want waarom noemen de 13 Grootmoeders de Aurora Borealis ‘Het Moederlicht’ en zeggen ze: ‘The Motherland is Rising’? Hoe zit het met het oude Lemurië? Wat wisten deze mensen toen? En wat betekent de oeroude profetie van de ‘Wervelende Regenboog Droom’ voor ons in deze unieke tijd op Aarde?

Samen creëren we een krachtplek
Ard en Tessa vertellen niet alleen een verhaal, maar met elkaar – en alle kristallen – creëren we samen een krachtplek in de zaal om een prachtige groepsmeditatie te doen, waarbij we onze licht en liefde sturen naar Moeder Aarde en alles wat er op Haar leeft. Want door de verhalen van Tessa en Ard over energie, water en kristallen keer je huiswaarts met het besef:

Ik ben een machtig en geliefd kosmische mens. En het is tijd onze krachten te bundelen en samen te werken. Want… If not now, then when?

Meer weten over Tessa en Ard?
Ard en Tessa leerden elkaar via de podcasts bij Univibes (zie hier en hier) kennen. Hier vind je meer over de activiteiten van Ard, zoals zijn lezingen en hunebed tours: www.ardpisa.nu
Meer over het boek Cosmic Woman en de Yurt Journeys die Tessa organiseert vind je hier: www.cosmicwoman.nl

Cosmic Woman
Cosmic Woman

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Het is ook mogelijk om contant aan de kassa te betalen. Laat dit dan even weten via de mail.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

20 mrt 2024
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:15

Deelname

€20,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket