maarten oversier op hodenpijl Eric Veenstra

De reis van de reïncarnerende ziel

– Waarom koos jij voor je vader en moeder, een groot of klein gezin, bepaalde ziektebeelden, kerkelijke achtergrond?
– Welke thema’s, aandoeningen en kwaliteiten zijn actueel binnen jouw familie en wat betekent dat voor jou?
– Is er een relatie tussen het verlaten van een vorig leven en het aanvangen van een nieuw leven en welke rol speelt jouw familie daarbij?

Deze lezing neemt je mee op de reis van een reïncarnerende ziel en brengt je wezenlijke inzichten over jezelf.

Mogelijk kun je antwoorden vinden op de vraag waarom en hoe de gebeurtenissen in jouw huidige leven moesten plaatsvinden.

‘Reïncarnatie’ betekent dat wij vanuit onze ziel op reis zijn door verschillende dimensies heen. Die van het aardse bestaan is ons welbekend en dat we tijdens de periode in de baarmoeder ook van alles ervaren wordt steeds duidelijker.

Meer op de achtergrond echter, of vaak zelfs vergeten, is de periode die vooraf gaat aan een aardse incarnatie evenals de afstemming waarin we terecht komen als en nadat we sterven. Welke samenhang er is tussen het verlaten van een vorig leven en het aanvangen van een nieuw is ook behoorlijk onbekend bij de meeste mensen.

Betrekkelijk eenvoudig zijn de herinneringen uit die ‘herbelevingsgebieden’ te bereiken.

– Waarom je koos voor je vader en moeder, een groot of klein gezin, bepaalde ziektebeelden, kerkelijke achtergrond?
– Welke thema’s, aandoeningen en kwaliteiten zijn actueel binnen de nieuwe familie en wat schiet je daarmee op? Ook vind je daar antwoorden op de vraag waarom en hoe de gebeurtenissen in jouw huidige leven moesten plaatsvinden.

Mensen zijn vaak enorm verrast dat er zoveel informatie verkrijgbaar is, in het gebied dat zich vlak onder onze dagelijkse gedachten en beslommeringen bevindt.

Het is bijzonder dat mensen uit alle werelddelen, die zich nooit verdiept hebben in vorige levens, trance, hypnose of dergelijke zaken, allemaal informatie naar de oppervlakte kunnen krijgen over wezenlijke vraagstukken van hun levens.

Maarten Oversier, regressie/reïncarnatietherapeut, werkt inmiddels 22 jaar met cliënten in zijn praktijk te Roden. Zijn praktijkagenda’s verraden meer dan 10.000 sessies. Daarnaast geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.
Voor meer informatie: www.maartenoversier.nl

 

Reserveren
Reserveren via onze website stellen we op prijs, maar hoeft niet.
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

11 dec 2019
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€ 12

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket