Tijn Touber Rond+logo 2

De terugkeer van Time Bender

Wij vieren ons 25-jarige bestaan op Tweede Pinksterdag 20 mei in ’t Haske in Joure!
We organiseren dan twee middag lezingen, een warm en koud vegetarisch buffet, en een avond lezing.
Hieronder lees je alles over de avondlezing en kun je een ticket daarvoor aanschaffen.
Graag tot dan!

Deze avond komt Tijn Touber een lezing geven over zijn nieuwste boek: ‘Time Bender en de opstand van Anika Laroo’, een avontuur dat je visie op de wereld zal veranderen. De Pleiadische heldin Anika Laroo verzint samen met Time Bender een manier om de mensheid te helpen bevrijden: ze sturen een Amsterdammer terug in de geschiedenis om tijdlijnen te veranderen.
Zo gaan we terug naar belangrijke kruispunten in de geschiedenis: het begin van de Tweede Wereldoorlog, de moord op John F. Kennedy, de opkomst van het zionisme, de rol van het Vaticaan, de opkomst van het Romeinse Rijk, het leven van Jezus, de val van Atlantis… In alle gevallen blijkt de geschiedenis anders te zijn dan ons is voorgespiegeld.
De vraag die onze helden moeten beantwoorden is: waar grijpen we in om ervoor te zorgen dat de mensheid op een tijdlijn richting verlossing komt? Bereid je voor op een boeiende, sprankelende en levens veranderende avond!

Tijn Touber is muzikant, journalist, schrijver en meditatieleraar. Hij weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen in columns, interviews, verhalen en boeken. Vooral zijn boek Time Bender, de man die de aarde kwam redden, heeft het bewustzijn van veel mensen over de werkelijkheid doen uitbreiden. En na deze avond nog meer!

Zijn website: www.tijntouber.com

 

Buffet
Wil je voorafgaand aan de avondlezing ook het warm en koud vegetarisch buffet deelnemen, dan kun je je daarvoor apart opgeven via LEKKER

Voor eventuele dieetwensen kun je een mail sturen naar post@in-zicht.nl onder vermelding van de naam van de persoon die ook de bestelling van het buffet gedaan heeft.

Time Bender Ii De Laatste Inzichten
Time Bender en de opstand van Anika Laroo

Het nieuwe boek wordt op de avond zelf te koop aangeboden. Het is ook mogelijk om het al op voorhand te bestellen via https://www.tijntouber.com/product/time-bender-en-de-opstand-van-anika-laroo-nl/

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Het is ook mogelijk om contant aan de kassa te betalen. Laat dit dan even weten via de mail.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

20 mei 2024
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€20,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket