Saskia Bosman kl

Dolfijnen – Mensen – Walvissen in verbinding en in jezelf

Ontdek de dolfijn en de walvis in jezelf! Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen je om dichterbij die kwaliteiten, die zij zo laten zien, te komen!

Als je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Als je je dit bewust wordt, ontstaat het groeps(‘pod’)gevoel, een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen of walvissen. Zo gaan we de dolfijn en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop. Wij hebben een technologische cultuur, zij hebben een bewustzijnscultuur. Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen je om dichterbij die kwaliteiten, die zij zo laten zien, te komen. Deze dag wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze workshop te creëren. Zo helpen ze ons om ook een bewustzijnscultuur te worden.

Ochtend
We stemmen af op onze eigen universele liefde en bouwen deze op tot een krachtveld; onze oorspronkelijke creatiekracht. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de dolfijnen om de speelse, slimme, flexibele, vreugde-, humor- en liefdevolle dolfijn met al haar/zijn bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in klank, beeld, gevoel en nog meer vormen. Dit doen we met behulp van diverse meditatieve oefeningen en met wat er in ons groepsveld opkomt.

Middag
We stemmen opnieuw af op onze eigen universele liefde en bouwen deze weer op tot krachtveld, dat we nu nog sterker zullen ervaren en die onze dolfijnenkwaliteiten draagt. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de walvissen om de wijze, liefdevolle, empathische walvis met haar/zijn miljoenen jaren oude herinneringen en al zijn/haar andere bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in meditatie, klank, beeld, gevoel en nog meer vormen.

Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in biologie, bewustzijn en innerlijke groei. Zij heeft vele bijzondere ervaringen gehad met walvissen en dolfijnen en ontdekt dat deze ons kunnen helpen mooie kwaliteiten in onszelf naar voren te laten komen. In de zomers van 2017 en 2018 heeft ze (respectvol!) gezwommen met wilde dolfijnen in de Azoren en daar ook walvissen ontmoet. Ze organiseert reizen hiernaartoe.
Voor meer informatie: www.inspiradiance.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

02 nov 2019
Expired!

Tijd

10:30 - 17:30

Deelname

€ 85

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket