Foto Karsten Vierkant

Energie in Overvloed

                   Wat als schone energie wél in overvloed beschikbaar kan zijn?

Door Karsten van Asdonk

De huidige energietransitie wordt gekenmerkt door prijzen die de pan uit stijgen, energiebedrijven die megawinsten boeken en ‘duurzame’ technologieën die op nieuwe manieren de natuur schade toebrengen. We wíllen wel van fossiele brandstoffen af, maar we blijven er toch nog decennia aan geketend.

En dat terwijl er al lang daadwerkelijke oplossingen voor het energievraagstuk bestaan – technologieën die ter plekke een overvloed aan energie kunnen opwekken. De energie wordt gewonnen uit een veld van energie dat in de kwantumfysica ‘nulpuntsenergie’ wordt genoemd. Dit is vrije energie: energie vrij van beperking, vrij van vervuiling en vrij van macht.

Het wordt tijd dat we ons bewust worden van het bestaan van deze baanbrekende technologieën. Nog belangrijker is het dat we ons bewust worden van wie we zijn, waar we staan en waar we naartoe willen. Willen we echt de Noordzee vol zetten met windmolens? Of willen we een schone energiebron die overal en altijd kan worden ingezet? Deze kwestie van overvloed is een staaltje techniek, maar nog meer een kwestie van bewustzijn. Zijn we klaar voor de implicaties van deze technologie?

Woensdag 15 maart neem ik je mee in de wereld van vrije energie, de natuurkunde erachter, waarom het zo onbekend is en waarom ons bewustzijn een cruciale rol speelt. Ook is er de mogelijkheid om mijn nieuwe boek ‘Energie in Overvloed’ (gesigneerd) aan te schaffen.

Achtergrond Karsten van Asdonk
Karsten studeerde biomedische technologie en toegepaste natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij toewerkte naar een specialisatie in nanotechnologie. Zijn grootste interesse lag echter altijd buiten zijn studie, in wat de gangbare wetenschap nog niet kan verklaren. Daartoe behoren onderwerpen als de verwevenheid van bewustzijn en materie, kwantumfysica, het UFO-fenomeen, spiritualiteit en natuurlijk vrije energie. Zijn missie is om de wetenschap weer te verbinden met spiritualiteit, en om bij te dragen aan technologieën die een wereld van vrede en overvloed mogelijk kunnen maken.

Meer informatie op: www.energyabundance.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

15 mrt 2023
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket