Nanco En Nikki

Ervaringsmiddag met Nanco en Niki Immanuël

Full Senses Perception: Werkelijk voelen in een gescripte werkelijkheid

Van Niki en Nanco

Lieve mensen,

Wat heerlijk jullie te mogen ontmoeten tijdens deze ervaringsmiddag in Heelheid. We willen Oene en Jenny van harte bedanken voor het mede mogelijk maken van deze middag.

Ontzettend fijn om een ervaringsmiddag te komen geven in Friesland. Wat wordt er van je gevraagd in deze lineaire tijdslijn, NU?

Terwijl het bewustzijn gestaag groeit, wordt ook het angstweb zichtbaarder en tastbaarder.We leven in een gescripte werkelijkheid waarin dagelijks de scripts worden aangepast.

Hoe meer het oorspronkelijk bewustzijn vrij komt, hoe meer de angstlagen ook vrijkomen. Het beweegt en het danst met elkaar. Angst en verlangen kunnen alleen met elkaar dansen wanneer de bedding van veiligheid en zicht op en in onszelf groot genoeg is.

Tijdens deze ervaringsmiddag gaan we up-to-date werken met de ingebrachte programma’s binnen het angstweb. Zodat we bij onszelf kunnen blijven, daar onszelf weer kunnen leren voelen en vanuit daar van binnenuit deze programma’s kunnen waarnemen. Om vanuit de omhulling van buitenaf in uitlijning met Bron het veld vrijer in te bewegen. Daar waar we de beweging in de stilte en de stilte in de beweging zijn.

Het Elvenbewustzijn heeft samen met de Galactische mens de aards-menselijke ervaring vormgegeven. We nemen jullie mee op reis in een van de meest intieme verbindingen in het menselijke DNA, de verbinding met een van de ouderlijke rassen; de Lorah.

Tijdens de transmissie zullen we onszelf weer heel bewust her-installeren in de frequentie van het oorspronkelijk voelen en onszelf weer vanuit het heilige nulpunt in beweging brengen. Hiermee en hierdoor herverbinden we onszelf direct met de Lorah. Dit beweegt stil en telepatisch door het angstweb en stelt ons in staat vrijer te kunnen spelen in het herontdekken van ons ware zelf.

We mogen bewust wederkeren naar een full senses perception. Kom je jezelf herinstalleren in het werkelijk voelen in een gescripte werkelijkheid?!

Opbouw middag:
• Openingsmeditatie
• Kennisuitwisseling en groepsinteractie (delen/vragen)
• Pauze
• Transmissie
• Deelronde en afsluiting

 

Niki & Nanco Immanuël uit Nederland zijn hier op Aarde om het bewustzijn van het Galactisch Hart te zijn, door te laten stromen, te delen, te bekrachtigen en vele andere pioniers te ondersteunen zodat ieder zijn/haar rechtmatige plek weer kan innemen. We mogen weer ervaren dat wij allen heelheidswezens zijn en dat we allemaal de formule in ons dragen om de ‘innerlijke weg’ te (h)erkennen en te leven. Samen geven ze vorm aan een werkelijkheid waarin de galactische realiteit; het heelheidsbewustzijn, er volledig kan zijn. Door middel van Zelfrealisatiedagen, KristalOpstellingendagen en (ervarings)bijeenkomsten maken ze deze oneindige Bron-realiteit steeds tastbaarder en praktischer.

Niki & Nanco hebben een kwaliteit om precies de andere kant van de lens voelbaar, zichtbaar en tastbaar te maken. Hierin zijn ze prachtig op elkaar ingespeeld, aanvullend en bekrachtigend.

Niki heeft een eigen praktijk genaamd Heel Je Zijn. De website is: www.heel-je-zijn.nl

Nanco’s website is www.galactic-heart-centre.nl

Ook heeft hij een succesvol YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/@galacticheartchannel3076

Liefs Niki en Nanco

De middag is inclusief koffie en thee.


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

11 okt 2023
Afgelopen

Tijd

13:00 - 16:15

Deelname

€30,00

Locatie

de Kiemschuur
Richard Jungweg 2 8463 TL Rotsterhaule
Website
https://www.dekiemschuur.nl/
Categorie
Shopping Basket