Anna Verwaal Color Full Foto Res

From Womb To World, de reis die ons leven bepaalt

Deze intensieve lezing is vooral bedoeld voor professionals, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De lezing is tevens bedoeld als voorbereiding op de verdiepingsdagen.

Tweemaal koffie/thee is inbegrepen deze middag.
Tijd: van 13.30 tot 17.00 uur met inloop vanaf 13.00 uur.

From Womb To World, de reis die ons leven bepaalt, door Anna Verwaal.

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte een diepe imprint vormt die grote invloed heeft op alle relaties in ons leven. Niet alleen de relatie met familieleden en vrienden maar ook onze gezondheid, ons werk en dagelijks leven wordt door deze vroege non-verbale, emotionele en somatische imprint bepaald. Meestal zijn we ons hier totaal niet van bewust. Tijdens deze audiovisuele middaglezing wordt duidelijk hoe belangrijk het is meer te weten over de manier waarop pre- en perinatale imprints, angsten of trauma’s ontstaan en onszelf, onze dierbaren en cliënten kunnen beïnvloeden.

Anna Verwaal is geboorteconsulente, verpleegkundige met moeder-kind specialisatie, docent lactatiekunde en primaire periode, TEDx spreekster en voormalig geboortefotograaf.

Op jonge leeftijd kwam ze erachter, zowel door haar persoonlijke als professionele ervaringen, dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte ervaring imprints vormen die zich blijven herhalen tot hier bewustzijn op komt. Na een veelzijdige carrière in de klinische verloskunde, NICU, pediatrie en de gespecialiseerde thuiszorg merkte Anna dat ze liever wilde werken met gezinnen en baby’s om geboortetrauma te kunnen voorkomen of te helen. Zo begon Anna haar eigen praktijk in preconceptie, geboorte en postnatale begeleiding in Los Angeles.

In 1995 ontmoette ze Dr. David Chamberlain en Dr. Thomas Verny, de grondleggers van APPPAH, the Association of Pre & Perinatal Psychology and Health, die bevestigden dat haar observaties wetenschappelijk bewezen konden worden.

Sinds 2006 reist Anna over de hele wereld om de laatste ontwikkelingen uit de pre en perinatale psychologie, epigenetica en de hormonale fysiologie van het geboorteproces te helpen verspreiden via lezingen en workshops. De inhoud bestaat ook uit een combinatie van gevoelig beeldmateriaal, klinische kennis en ervaringen die ze de afgelopen 30 jaar heeft opgedaan in verschillende landen en culturen in samenwerking met gynaecologen, verloskundigen en inheemse vroedvrouwen.

Momenteel heeft Anna een online praktijk en helpt cliënten inzichten te krijgen over hun vroege imprints en leert professionals hiermee werken.

Voor meer info zie www.FromWombToWorld.com

Ook kun je ter voorbereiding kijken naar:

Anna’s TEDx Talk: https://www.youtube.com/watch?v=bZ6gLGCy84o

De documentaire: In Utero via www.inuterofilm.com


Let op:
de locatie van de lezing is de Jarig van der Wielenwei 6,  Bakkeveen (Frl)


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

10 nov 2023
Afgelopen

Tijd

13:30 - 17:00

Deelname

€75,00

Locatie

Nieuw Allardsoog
Jarig van der Wielenwei 6, 9243 SH Bakkeveen (Frl)
Website
https://nieuw-allardsoog.nl/contact
Categorie
Shopping Basket