foto maarten oversier 2 small

Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders (geannuleerd)

Deze middag is helaas geannuleerd. We organiseren de healingmiddag nu online met Maarten op op dezelfde dag en tijdstip. Koop hier een ticket.

Naar aanleiding van de lezingen die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’ en ‘de reis van de reïncarnerende ziel’, geven we in deze workshop mensen de gelegenheid om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot heling te brengen.

Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet meer dan nodig de ballast van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: ‘Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.’ In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.

Tijdens deze healingmiddag gaat Maarten dieper in op hoe gebeurtenissen overgedragen worden. Denk dan vooral aan die zaken waarover men niet sprak. Bijvoorbeeld over de angst voor de dreigende boodschap over hemel en hel, de invloed van de kerk voor veel van onze (groot)ouders of over ingrijpende gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. Menig geheim of taboe ging pijnlijk mee het graf in. Dat is kwalijk voor hen die ons ontvielen, en in hun zielenvorm gewoon voortbestaan, maar ook voor de nazaten. Al deze zaken dienen we met het grootste respect te benaderen voor alle betrokkenen. Het gaat er juist om deze beladen verhalen weer bereikbaar te maken zodat zij kunnen worden ontkracht en losgelaten. Ervaring leert dat dat een diepe heilzame werking heeft.

Tijdens deze middag, waarin Maarten hierover een introductie zal verzorgen, besteden we extra aandacht aan deze heling en kun je ook persoonlijke vragen situaties inbrengen waarvoor je aandacht wilt vragen.

Maarten Oversier werkt inmiddels 22 jaar als paragnost en reïncarnatietherapeut, en heeft ruime ervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’. Zijn praktijkagenda’s verraden meer dan 10.000 sessies.

Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten, medicijnmannen- en vrouwen en zg. ‘Elders’ uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen.

Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen- en buitenland. Ook geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.
Voor meer informatie: www.maartenoversier.nl


Reserveren (er zijn voorlopig maar 25 plaatsen beschikbaar)
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

13 feb 2021
Verlopen!

Tijd

13:30 - 17:00

Deelname

€35,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket