Laura En Pieter Def

Heelheidsbewustzijn: Een avontuurlijke reis. Aan de slag!

Er wordt vaak en veel gedeeld over een wereld waar we allen zo naar verlangen. Een wereld waar heelheidsbewustzijn gewoon is en waar eenieder in vrijheid en ruimte kan zijn, zonder oordeel in dualiteit.

We zien je denken, hoe komen we daar dan? Beter dan afwachten is om ons bewust te zijn van de reis en te kijken naar wat we op dit moment concreet kunnen manifesteren, om zo de wereld waar we zo naar uitkijken, dichterbij te brengen.

Pieter en Laura nemen je deze avond mee op een avontuurlijke reis waarin we samen zoeken naar hoe we bewust contact maken met dit nieuwe bewustzijn en wat centrale thema’s op de weg er naartoe zijn.

Tijdens de reis varen we langs jouw verbindingen. Zo komen we langs jouw verbinding met jezelf, jouw verbinding met de ander en jouw verbinding met de wereld. Samen reizen we zo naar wat we nu kunnen doen op weg naar een nieuwe wereld. Zonder bypasses of grote sprongen ervaren we wat de reis naar heelheidsbewustzijn met ons doet en wat we dan kunnen voelen.

Vragen die voorbij komen zijn onder andere; voel jij je in het nu dagelijks verbonden met jezelf? Hoe verbind je met jezelf en wat ervaar jij als je je waarlijk verbind? Ken je jouw eigen “zijn” en welke overtuigingen heb je nu nog? Ga je vanuit jezelf de strijd aan? Kies je voor een vorm van verzet? Hoe ga jij om met jezelf en hoe hou je je staande in de roerige tijden waarin we anno nu leven? En hoe verbind je je dan met de ander zoals je buurvrouw, collega of vriendin en hoe ga je om met meningsverschillen die zo spelen in onze tijd?

Deze en andere vragen zullen aan bod komen deze avond.

De ontdekkingsreis maken we samen, Pieter en Laura zijn onze reisbegeleiders en nemen je mee op reis, een interactieve avond waarin verschillende manieren van Bewust Verbinden onderweg naar heelheidsbewustzijn op het reisprogramma staan.

Praktisch en concreet inspireren we elkaar, opdat we aan de slag kunnen! Samen onderweg naar de tijd van heelheidsbewustzijn!

Wie zijn Pieter Pieters (1981) en Laura Menger (1980)
Pieter en Laura zijn de oprichters van de Dutch Academy for Life Sciences. De Dutch Academy is een innovatief opleidingsinstituut wat werkt vanuit een holistische visie. Het doel is om de reguliere aanpak op het gebied van persoonlijke ont-wikkeling vanuit een holistisch perspectief verder te brengen. Dat doen ze met cursussen, workshops, seminars en reizen voor zowel bedrijven als particulieren.

Het uitgangspunt is altijd Bewust Verbinden, met onszelf, met elkaar en vanuit onszelf met de wereld. Meer informatie: www.dafls.nl

Pieter en Laura werken daarnaast beiden in het MCNA. Pieter als paragnost en energetisch therapeut en Laura als regressie en energetisch therapeut. Meer informatie: www.mcna.nl

 

Opmerking van In-zicht: mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar. Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje. Dan krijg je je geld terug.

 

Datum

28 sep 2022
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket