Martijn Van S

Het huidige Aardse mechanisme, wie ben ik (niet)? (geannuleerd)

Omdat Martijn van Staveren, voor ons geheel onverwachts, de samenwerking met In-zicht heeft opgezegd, hebben we deze lezing geannuleerd.
Degene die al kaarten ervoor hebben gekocht zullen het bedrag terug ontvangen.

 

4-delige lezingenserie: ‘Buitenaards Contact is Werkelijkheid’

Introductie
Hoewel er veel uitleg te vinden is over de huidige situatie op Mondiaal niveau, zullen we als mensen de moed moeten tonen aan onszelf en aan elkaar, om zones te betreden met ons bewustzijn die wellicht het voorstellingsvermogen op de proef stellen.

In deze 4-delige lezingenserie gaat Martijn van Staveren openlijk spreken over wat hij mee heeft genomen aan inzichten en wijsheden.
Wijsheden gedragen vanuit de Hartskern die ieder Mens in zich draagt.
Het mag voor iedereen duidelijk zijn, dat grote veranderingen gaande zijn en ieder Mens hierbij nodig is zichzelf te laten zien.

Deel 2: Het huidige Aardse mechanisme, wie ben ik (niet)?

Tijdens deze lezing gaat Martijn persoonlijk in op verschillende onderwerpen zoals de vergeten Aardse voorhistorische situatie, de religies op Aarde en waar deze mee verbonden zijn, buitenaardse beschavingen zoals de Anunnaki en de zienswijze van welwillende buitenaardse menselijke rassen, zoals de Umbraha, de Zaviriaanse en de Sin-Shani beschavingen.

Gedurende  jaren heeft Martijn gesprekken gevoerd met deze mensen uit andere werelden (universumhologrammen) en hij deelt de inhoud van deze ontmoetingen door gefragmenteerd doch zeer gericht de essentie aan te raken. Dit is Martijn ook uitdrukkelijk geïnspireerd, dit juist nú te doen in déze tijd. Martijn zal ook ingaan op de veel gestelde vraag waarom ze niet gewoon openlijk en publiekelijk landen in hun bijzondere voertuigen.
De veelgehoorde reden dat wij eerst nog veel te leren hebben is daarbij ondergeschikt aan de werkelijke redenen. De eenvoud van het fundament van werkelijkheid, is de kracht om een nieuw script met elkaar te ontwerpen.

De doelstelling van deze lezing is om inzichten te krijgen in de menselijke werking van de opbouw van perceptie van realiteit én het daarbij openen van andere visies ter activatie van ons emotionele scheppingsbewustzijn. Wat voelt de Aardse Mens zodra zij gevoelens gaat ervaren welke het neurologische systeem nog niet eerder een betekenis kon geven?

Martijn van Staveren neemt je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde.

Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel ‘waarneming & observatie’ vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden is.

Hij nodigt je uit tijdens deze dagen te komen luisteren en voelen, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid.

Meer informatie op www.martijnvanstaveren.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

15 jun 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket