Hesther Selbeck 4kl Laatste

Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut

Deze avond geeft Hesther Selbeck, schrijver van het boek ‘Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut’ een lezing over haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Hesther is vrijgevestigd systeemtherapeut in Nederland en in Catalonië.

Een ode aan de veerkracht en autonomie van de mens, die zijn leven herinricht en regie neemt voor verandering. Een actueel thema in deze tijd.

‘Hoe kan de mens zijn patronen doorbreken? En zijn angst omzetten naar vertrouwen en autonomie? Wat hebben we hiervoor nodig? En wat kunnen we leren van paarden en de natuur?’

Op haar 28ste heeft Hesther een visioen van Mongoolse paarden, letterlijk ziet ze hen op haar netvlies verschijnen. Vanuit een diepe overtuiging neemt ze haar lot in eigen handen en besluit ze voor twee maanden te paard door Mongolië te trekken. Vol overgave en verbinding vind zij heling tijdens haar persoonlijke reis, waarna ze de innovatieve Contextuele Paardentherapie (CPT) ontwikkelt. Een systeemtherapie behandeling waarbij ze paarden centraal zet als co-therapeut, voor volwassenen en jongeren met complex psychiatrisch gedrag en hun ouders.

Ontwapenend eerlijk en met humor maakt ze het publiek deelgenoot van haar persoonlijke ontwikkeling: haar zoektocht naar zingeving in ecstatic dance en meditatie, haar bestaansrecht in relaties en haar spirituele ingevingen en dromen.

Hesther Selbeck (1982) is ontwikkelaar en leidinggevende van de Contextuele Paardentherapie (CPT) programma’s, waarbij ze met haar team paardentherapie, het rijden van paardrijdtochten en systeemtherapie combineert. Ze werkt met ‘uitbehandelde’ jongeren (en hun ouders) en volwassenen. Daarnaast geeft ze trainingen en lezingen (o.a. TEDxHaarlem) over CPT. Ook schrijft ze artikelen voor systeem- en psychologische tijdschriften.

Voor meer informatie: www.hestherselbeck.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

05 okt 2022
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket