Daniël Derweduwen

Hoe je conflicten oplossen en je eigenwaarde opwaarderen?

Door Daniël Derweduwen

De universele wetmatigheid van het leven is:
alles wat je aan jezelf geeft op de eerste plaats,
geef je automatisch ook aan de anderen.
Wat je nalaat te geven aan jezelf,
laat je na te geven aan de anderen’.

 

Is het volgende herkenbaar? Je doet ongelooflijk je best, en dat is ook waar. Je volgt
opleidingen om in je kracht te komen staan. Zelfstudie om de wetten van aantrekking te
begrijpen. Sommigen gaan naar psychologen of volgen een regressie therapie. Je probeert
ook eens om “nee” te zeggen en je volgt spiritualiteit en bewustzijnsverruiming om je leegte
of pijn eindelijk eens voorgoed te kunnen oplossen. Om vervolgens tot de conclusie te
komen dat je elke dag nog vermoeid blijft lopen en ondanks dat alles soms gaat, voel je
innerlijk een gebrek aan tevredenheid, een soort innerlijke leegte en gemis. Hoog Tijd dus om de Nee-stroom van je onbewuste eens te gaan veranderen in een Ja-stroom.

Ben je klaar om in de psychologische pijn van je eigen foetus-baby-kind stuk te gaan
grasduinen? Ben je klaar om te begrijpen hoe de aantrekking en de bespiegeling werkelijk
werkt, want het gaat steeds over frequenties. Het gelijkgestemde zoekt altijd het
gelijkgestemde op. Daar ga je de missing link vinden om de pijn te kunnen doorvoelen en
daarmee de verbinding met jezelf terug te herstellen.

Het voortschrijdend inzicht is hoe je innerlijke weerstand is ontstaan, en hoe je deze kunt oplossen. Dan ga je zien dat de uiterlijke omgeving direct zal mee veranderen, en wel op een positieve wijze waarin je jouw eigen kracht gaat leren gebruiken om alles aan jezelf te geven op de eerste plaats. Begrijp om dit te bereiken, dat dit niet zal gaan met alleen het rationele denken van een volwassen psychologie. Waarin je een excuus verzint om trauma’s te verbloemen of met de mantel der liefde toe te dekken van hetgeen er in je kindstuk is gebeurd.

De onbewuste “nee-stroom” kun je oplossen door innerlijk te voelen en alles bestaansrecht te geven. Dat is totaal iets anders dan “je moet het loslaten” want dat zal nooit werken. Pijnstukken (pijnlichaam), trauma’s en emoties begrijpen en bestaansrecht geven, dat werkt wel om je eigen kracht terug te vinden. Leven, puur vanuit het hart, uniciteit cultiveren los van wat een ander denkt of zegt over jou.

– Angst en schuld als wapen om jou in de gevangenis van je hoofd te houden
– Waarom negatieve emoties loslaten nooit kan werken. De enige waarheid is dat je omstandigheden of situaties kunt loslaten
– Het hiaat in “the secret” uitgelegd, het kind stuk in jezelf oplossen
– Soevereiniteit creëer je door authentiek te zijn, waarbij alle angst verdwijnt
– Waarom perfectionisme en fanatisme een grote valkuil is
– De universele wetmatigheid van het leven is: alles wat je aan jezelf geeft op de eerste plaats, geef je automatisch ook aan de anderen. Wat je nalaat te geven aan jezelf, laat je na te geven aan de anderen. Daardoor glijd je weg in de psychologische matrix van dader-slachtoffer-redder waarin je nooit authentiek kan worden
– Paradox van het leven: “Je hebt niemand nodig om te weten wie je bent, zonder de ander ben je niets”. Hoe kun je dit begrijpelijk vertalen zodat je de regie over je leven weer in eigen hand kunt verkrijgen?
– De massavorming door angstpsychosen. Angst sluit je op in hetgeen je niet bent.
– Op welke wijze wijs jij jezelf af in het onbewuste, hoe stop je dat?
– Al gehoord over de invloed van anima en animus?
– Hoe je territorium (grenzen) stellen zodat je energie niet meer gaat lekken
– En nog veel meer …


Over Daniël

Mijn verhaal begint met… pijn, pijn dat ik heb opgelost.

Enorme kansen schuilen achter lijden. Zo ook bij mij. Mijn moeder, een schat van een mens, is helaas op veel te jonge leeftijd gestorven aan de ‘welvaartsziekte’ kanker. De kortzichtigheid van de medische wereld en de onjuiste behandelmethode deden haar helaas geen goed. Ikzelf tuimelde ook van de ene fysieke en mentale klacht in de andere. Een hernia, omgekeerde peristaltiek, eczeem, migraine, slapeloosheid en een op hol geslagen spijsvertering: ik overdrijf niet als ik zeg dat mijn situatie levensbedreigend was.

Mijn lijden en ervaringen wezen me in de richting van het spirituele pad en zijn nodig geweest om mijn missie vorm te geven. Retraites naar het verre Oosten, de leer van ayurveda, de kennis van het germanisme en invloeden van diverse spirituele stromingen brachten me waar ik nu sta. En ik sta niet stil: iedere dag onderzoek ik, iedere dag leer ik, iedere dag ervaar ik.

Mijn boodschap – die altijd te maken heeft met voeding, gezondheid en emoties – weerspreekt vaak westerse denkbeelden. We zijn met zijn allen helaas van de waarheid afgegleden: westerse behandelmethoden en de macht van de farmaceutische industrie maken ons eerder ziek dan gezond. Het is makkelijk om hier boos op te worden en je te verliezen in negativiteit. En toch geloof ik in het positieve van de mens. Alleen vanuit heelheid, overvloed en optimisme kun je een verschil maken.

En echt: ik snap heel goed dat je kunt verdwalen in de wirwar van voeding, gezondheid en emoties. Ik zie het als mijn taak om mijn ervaringen en kennis – die niets anders is dan reeds bestaande, eeuwenoude kennis – simpel en laagdrempelig over te brengen. Maar let op: deze kennis mag nooit als dogma of ‘blind’ voor waarheid worden aangenomen. Net als ik zul je zelf moeten ervaren wat voor effecten deze visie en kennis hebben op jouw leven.

Wij mensen zijn het resultaat van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie: een natuur waar jij onderdeel van bent, waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet altijd wat het beste voor je is – altijd.

Mijn missie? Heel simpel. Ik wil je helpen. Ik wil je helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van de natuurlijke intelligentie van jouw lichaam en het vergroten van je bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder en stromend leven.

Voor meer informatie: https://danielderweduwen.be/

Op Telegram: https://t.me/danielthehealthman

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Het is ook mogelijk om contant aan de kassa te betalen. Laat dit dan even weten via de mail.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

06 mrt 2024
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket