Boudewijn en Pieter

In-zicht naar Buiten 2022

Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waarop Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Ondanks dat we de omstandigheden niet helemaal in eigen hand hebben, gaan we ervoor om deze dag te kunnen organiseren. We zullen wellicht wat met elkaar moeten improviseren maar dat lijkt ons geen probleem.
Tegen die tijd weten we wat de mogelijkheden zijn.

Zodra we meer informatie hebben zullen we dat delen op de site en natuurlijk met degene die een ticket hebben gekocht.
We gaan ervoor om er weer een prachtige belevingsdag van te maken. We visualiseren goed weer en een mooi samenzijn. En wie weet maken we er een boeiende analoge interactieve spirituele speurtocht van 🙂

Waar we precies heen gaan in de regio, wat het start- en eindpunt zal worden, wordt tegen die tijd bekend gemaakt. Je dient zelf voor vervoer te zorgen of met elkaar mee te rijden.

 

Pieter Pieters en Boudewijn de Jong zijn allebei werkzaam binnen het Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde (MCNA) in Heerenveen. Het MCNA is een samenwerkingsverband tussen artsen en therapeuten die werken vanuit een holistisch mensbeeld. Het MCNA bestaat uit twee complementair werkende artsen Dick Nicolai en Arjen Keesman, psychosomatisch fysiotherapeut Marloes Lahuis, auraloog en paragnost Pieter Pieters en acupuncturist Boudewijn de Jong.

Binnen het MCNA staat de ‘mens’ in zijn geheel centraal. Een mens die bestaat uit lichaam, geest en ziel en die in wisselwerking staat met de kosmos.

Pieter en Boudewijn kennen elkaar ruim 20 jaar. De eerste ontmoeting was bij Tai Chi.

Met Pieter bezochten we al twee keer het magische Engeland en in 2022 gaan we ook samen Energetisch Twente organiseren.

Voor meer informatie: www.mcna.nl

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

21 mei 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:30

Deelname

€50,00
Shopping Basket