Natuurdag 29 09 2023 4k

In-zicht Natuurdag ‘Tussen Hemel en Aarde’

Wij organiseren dit jaar een bijzondere natuurdag in Noord-Drenthe met niemand minder dan Ard Pisa en Nienke van der Veldt! Deze speciale hunebedtour gaat over verbinden met jezelf, met elkaar en met de Aarde en de Kosmos. Kortom ‘tussen Hemel en Aarde’. Een bijzondere dag waarin jouw vertrouwen op je innerlijk kompas centraal staat.

Naast alle ervaringen is het ook een fijne en relaxte dag. We zijn lekker buiten, genieten van prachtige locaties en een lekkere, vegetarische lunch. Zoals jullie van ons gewend zijn!

Max. aantal deelnemers: 30

Ongeveer 1-2 weken van te voren ontvang je de details van de dag.


Ard Pisa
Geboren in 1971 in de prachtige stad Utrecht. Ik ben dankbaar voor mijn fijne jeugd en de mooie carrière die ik heb mogen beleven in het bankwezen.

Vader van 4 fantastische kinderen, inmiddels allemaal volwassen en ik geniet van wie ze zijn geworden. Ik geniet volop van het leven met mijn levensmaatje Ellen. Een bijzondere en fantastische vrouw om dit leven samen te mogen ervaren en ontdekken.

Sinds 2012 ben ik mij eigen activiteiten gaan ontwikkelen als zelfstandig ondernemer. Omgeschoold tot leefstijlcoach en -docent. Tegenwoordig ook podcastmaker samen met mijn gedreven businesspartner Tatjana Romanyk binnen ons bedrijf het Ministerie voor Zelfzorg.

De oeroude geschiedenis vind ik super interessant om te onderzoeken. Ik reis graag om oeroude krachtplekken met haar bijzondere energieën te ervaren.

Vanuit mijn passie hiervoor spreek ik regelmatig over dit onderwerp en organiseer ik in Drenthe de hunebedexcursie en andere activiteiten.

Meer over Ard Pisa op www.ardpisa.nu

 

Nienke van der Veldt
Ik ben vooral mezelf en ik zie het leven als een levendig avontuur.

Ik noem mezelf een bewustzijnsactivator en levensinspirator. Ik speel namelijk graag in het bewustzijnsveld met frequenties in het “NU” waardoor ik mezelf inspireer en vanuit mijn inspiratie ook weer anderen kan inspireren. Mijn passie is het bewustzijnsveld in mezelf en om me heen in het “NU” te ervaren, te laten stromen, lezen, uit te lijnen, bekrachtigen, inspireren, vertalen en vrij geven. Ik noem het Veldtkracht.​

Door steeds opnieuw tegenstellingen te laten samensmelten in mij, breng ik bewustzijnsvelden in beweging. Hierdoor inspireer en activeer ik mijn eigen bewustzijnsveld en geef ik mijn ervaringen graag vrij om zodoende ook andere bewustzijnsvelden te inspireren en te activeren. Dit doe ik op heel veel verschillende manieren en in verschillende landschappen.

Ik geef vrij vanuit mijn eigen ervaring en waarheid. Ik maak daarbij gebruik van mijn innerlijk kompas, lichttaal en lichtcodes die ik via mijn belichaming mag vrijgeven en afkomstig zijn vanuit de bron van ware liefde. Daar waar we allemaal mee verbonden zijn en vandaan komen.​

De ontmoeting met Ard en zijn hunebedexcursie 2.0 heeft me geïnspireerd en geactiveerd in mijn ware liefde. De hunebedden ervaar ik als authentieke krachtplaatsen. Ze weten me diep te raken in mijn eigen authenticiteit wanneer ik me met hen verbind. Ze bekrachtigen mijn kristallenbewustzijnsveld via hun kristallen en het kristallenbewustzijnsveld van moeder aarde en vader hemel. Wij mensen dragen zelf ook een kristallenbewustzijnsveld in en om ons heen, want wij zijn de belichaming van hun samensmelting. En dit kristallijne veld inspireert en activeert ons menselijke Hartsverbindingsveld.​

Ik verheug me erop om samen met Ard Pisa jou te mogen inspireren tijdens onze hunebed tour “tussen hemel en aarde”.​

Meer over Nienke van der Veldt op: www.veldtkracht.nl

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

 

Uitverkocht!

Datum

29 sep 2023
Afgelopen

Tijd

09:30 - 17:00

Deelname

€65,00
Shopping Basket