Martijn Van S

Inleiding, synchroniciteit & Buitenaardse ontmoetingen

4-delige lezingenserie: ‘Buitenaards Contact is Werkelijkheid’

Introductie
Hoewel er veel uitleg te vinden is over de huidige situatie op Mondiaal niveau, zullen we als mensen de moed moeten tonen aan onszelf en aan elkaar, om zones te betreden met ons bewustzijn die wellicht het voorstellingsvermogen op de proef stellen.

In deze 4-delige lezingenserie gaat Martijn van Staveren openlijk spreken over wat hij mee heeft genomen aan inzichten en wijsheden.
Wijsheden gedragen vanuit de Hartskern die ieder Mens in zich draagt.
Het mag voor iedereen duidelijk zijn, dat grote veranderingen gaande zijn en ieder Mens hierbij nodig is zichzelf te laten zien.

Deel 1:  ‘Inleiding, synchroniciteit & Buitenaardse ontmoetingen’

Martijn introduceert zichzelf en neemt je mee naar de ervaringen welke hij van kinds af aan tot vandaag mee heeft gemaakt.
Centraal daarbij staan de onderwerpen:
– contact met bezoekers uit andere werkelijkheden,
– buitenaardse ontvoeringen,
– tijdreizen,
– multidimensionale en parallelle realiteiten.

Is het werkelijk zo moeilijk aan te nemen dat er vele andere beschavingen elders in het universum zijn, en dat zij veel verder ontwikkeld zijn dan de thans huidige Aardse beschaving?

Martijn deelt een aantal ervaringen over buitenaardse rassen, ontmoetingen en eigenschappen van hen. Hij deelt dit om de mindset van de bezoekers kennis te laten maken met werkelijk “open-minded” zijn en om een mogelijk op trauma gebaseerde perceptie van het dagelijkse leven in beweging te zetten en om te buigen in kracht en zelfbeschikking.

We maken een reis in ons universum om een goed beeld te kunnen krijgen hoe uiterst onmogelijk het is dat alleen onze planeet Aarde beloond is met leven.

In dit deel komen diverse ervaringen en gebeurtenissen naar voren, welke direct verband houden met de mogelijke motivatie waarom jij besloten hebt hier vandaag ook bij aanwezig te zijn.

De doelstelling van deze lezing is een startpunt maken in een radicaal andere koers van denken, voelen en spreken. Voel je van harte welkom.


Martijn van Staveren
neemt je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde.

Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel ‘waarneming & observatie’ vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden is.

Hij nodigt je uit tijdens deze dagen te komen luisteren en voelen, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid.

Meer informatie op www.martijnvanstaveren.nl


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

25 mei 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket