Foto Ilse Wanten

Lieve Hemel

Wie zijn wij eigenlijk echt? Waar komen we vandaan en gaan we naartoe? Bestaan er eigenlijk wel antwoorden op deze vragen? En zo ja, waar vinden we die antwoorden dan?

Reeds op jonge leeftijd leerde Ilse Wanten leven met visioenen: ‘Deze levendige herinneringen aan vorige levens overspannen in hun geheel een zeer lange periode. Ze hebben betrekking op deze fysieke aardse dimensie maar overstijgen die ook. Bijvoorbeeld wanneer ik mij in andere, sneller bewegende deeltjes-werelden bevond – dus op andere dimensies; Aardse en niet-Aardse.’

Ilse’s visoenen hebben haar als vanzelf in een artistieke richting geduwd. Deze richting stelde haar in staat om zichzelf als het ware aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen: ‘Het heeft mij al ontzettend veel onderzoekswerk gekost om de werkelijke reikwijdte van mijn visioenen te kunnen bevatten. Uiteraard is dit een onderzoek dat nog steeds loopt. In die zin is deze lezing ook voor mij wederom een belangrijke stap.’

De lezing is gebaseerd op Ilse’s twee boeken ‘Ziel in Zicht!’ (2012) en ‘Lieve Hemel’ (2019) en haar muziek, die als een soundtrack bij de boeken kan worden opgevat.

Over ‘Lieve Hemel’:

In ieder van ons bevindt zich een geheime poort die tot de beoogde LIEVE HEMEL leidt. Zij verschijnt wanneer miljoenen jaren verborgen geschiedenis opnieuw aan het licht wordt gebracht, en wanneer het inzicht daagt dat er antwoorden bestaan op alle mogelijke vragen.

LIEVE HEMEL is het tweede boek van Ilse Wanten waarin zij de geschiedenis én de toekomst drastisch herschrijft.

Persoonlijke kosmische herinneringen nemen de lezer mee op een spannende tocht doorheen verschillende delen van het Multi-Versum. Het beeld dat LIEVE HEMEL schetst, plaatst de planeet Aarde in een bijzondere maar ook gevaarlijke positie. Zal deze mensheid er tijdig in slagen de poort naar haar Oneindig Bewustzijn volledig te openen, en zo de oude vijand tot inzicht te brengen?

LIEVE HEMEL is een boek dat uitdaagt en inspireert, maar bovenal oproept tot het doorprikken van de heersende illusie.

Peter Toonen (Nederlandse schrijver/uitgever en Mayakalender-deskundige): Ilse’s ervaringen uit haar persoonlijke leven vervlechten naadloos met herinneringen aan uiteenlopende tijden waarin onze planeet gestalte kreeg. Ze weet daarbij met eenvoudige woorden krachtige beelden op te roepen die blijven naklinken. Een wonderbaarlijk boek over onze huidige wonderbaarlijke tijd.

Uitgeverij Aspekt (Nederland): Een belangwekkend boek!

Spiegelbeeld Magazine (Nederland): Van de bovenste plank!

De Standaard Boekhandel (België): Een aanrader voor iedereen die oprecht en bewust begaan is met onze planeet!

LieveHemel

Lieve Hemel

Bio spreker

Sinds haar jeugd heeft actrice, danseres, mannequin/model, performance-artist, zangeres en schrijfster Ilse Wanten visioenen. Deze levendige herinneringen aan vorige levens, die de mainstream geschiedenis volledig herschrijven, hebben haar als vanzelf in een artistieke richting geduwd. Met als gevolg diepgaand onderzoek.

Voor meer info: www.ilsewanten.com

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

 

Uitverkocht!

Datum

18 nov 2020

Tijd

19:30 - 22:00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket