Eelco De Boer Bew (2)

Mysteries in Nederland ontrafeld

Een reis langs mythologische en spirituele ontdekkingen, sterrenbeelden en geheimzinnige lijnen

In dit boek beschrijft Eelco de Boer dat er sporen van oude Noordse, Germaanse en Griekse mythologie zijn terug te vinden in Nederland. Met name in de noordelijke provincies Friesland en Groningen, maar ook in Zeeland. We vinden hier de oude Noordse onderwereld genaamd Helheim (het Griekse Tartarus) en het Walhalla (het Griekse Hades), zoals uitgebreid beschreven in eerdere boeken van Eelco. In dit boek draagt de auteur nieuwe bewijzen daarvoor aan. Ook bevat dit boek nieuwgevonden kopieën van sterrenbeelden op de grond in Nederland, wederom door de mythologie te volgen.

Daarnaast toont de auteur aan dat bekende religieuze bouwwerken over de hele wereld via lijnen en verborgen symboliek met elkaar zijn verbonden. Omdat de bouwwerken zich op verschillende continenten bevinden en uit verschillende perioden in de geschiedenis stammen, kan het haast niet anders dan dat er door de gehele menselijke beschaving heen een (geheime) organisatie moet zijn geweest die deze bouwwerken planmatig heeft gebouwd.

Nederland is het land waar de betreffende lijnen bij elkaar komen, met directe verwijzingen naar de onderwerelden waar de zielen van overledenen volgens de mythologie hun laatste rustplaats vinden. Onderwerelden die door boodschappers in direct contact staan met de goden en die door hun symboliek terug zijn te vinden in de namen van Nederlandse plaatsen, rivieren en bouwwerken.

In deze lezing extra aandacht voor de Noorse en Griekse mysteries in Friesland en Groningen.

Wie is Eelco de Boer (1962)
Naast een carrière als sportleraar, bij justitie en in de handel heeft Eelco de Boer onderzoek gedaan naar afwijkende gebeurtenissen in de wereld geschiedenis. In 2013 kwam zijn eerste boek uit Verdwenen Beschaving, welke als snel opgevolgd werden door de boeken “Verborgen” geschiedenis en “Abraham was een Fries en Homerus een Zeeuw”. Hoewel Eelco de Boer bekend is bij bepaalde spirituele en occulte scènes is hij bij het grote publiek nog niet doorgebroken. Zij nieuwste boek Mysteries in Nederland brengt daar wellicht verandering in.

Opmerking van In-zicht: mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar. Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje. Dan krijg je je geld terug.

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Mysteries in Nederland ontrafeld | 16-november-2022 € 12

Door Eelco de Boer

Available kaarten: 49
Het Mysteries in Nederland ontrafeld | 16-november-2022 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

16 nov 2022

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket