Alexander Zollner

Non-duale spiritualiteit in het dagelijks leven

Opmerking van In-zicht organisatie.
We gaan voor een fysieke lezing in Joure. Mocht dit onverhoopt niet door kunnen gaan, dan maken we er automatisch een webinar van. Mensen die een kaart gekocht hebben krijgen daar bericht van. Mocht je dan geen webinar willen bijwonen, stuur dan even een mail terug. Dan krijg je je geld terug. We gaan in eerste instantie voor 30 mensen, wat we gaan verhogen als de ruimte er is.


Over de lezing

– Hoe zou het zijn als je zou weten dat alles precies goed is zoals het is?
– Hoe zou je leven eruitzien als je weer verbonden bent met de bron van wijsheid en mededogen in jezelf?
– Hoe zou je je voelen als je vrij bent om te zijn wie je werkelijk bent?

Voorbij het ego
Diep van binnen weten we dat wij meer zijn dan het ‘ik’ met zijn zorgen en dagelijkse drukte. Non-duale spirituele stromingen zoals boeddhisme, zen en het hindoeïstische advaita-vedanta voeren je terug naar de basis van wie je werkelijk bent: het Ene, altijd vrije, en niet-geconditioneerde Bewustzijn. Daar bij terugkeren voelt als thuiskomen in jezelf. Dan vind je de rust, ontspanning, de wijsheid en het mededogen waarnaar je misschien al lange tijd op zoek bent.

Non-dualiteit leven
Non-duale wijsheid is eeuwenoud en is als voedsel voor de ziel. Toch is het niet eenvoudig om vanuit die waarheid te leven. Hoe blijven we aangesloten op de innerlijke bron van inspiratie, hoe vinden we rust te midden van ons jachtige bestaan en steeds toenemende eisen aan ons functioneren?

Alexander Zöllner, spiritueel leraar, trainer en coach vertaalt de inzichten van non-duale wijsheid naar een praktische toepassing in je leven. In zijn inleiding behandelt Alexander de achtergrond en betekenis van non-duaal Bewustzijn voor het dagelijks leven. Door middel van enkele oefeningen en meditaties ervaar je het verschil tussen het ‘ik’ met zijn kenmerkende onrust en het eenvoudige en spontane Zijn van wie je werkelijk bent. Je maakt deze avond kennis met onder andere:

– De afstemming op non-duaal Gewaarzijn als de basis van wie je bent
– Disidentificatie met het ego-denken
– Een non-duale benadering van het omgaan met kwesties die spelen in je leven
– Mededogen als bron en voorwaarde voor je spirituele ontwikkeling

 

Alexander Zöllner (1950) is oprichter van Art of Life/non-dualiteit en zelfinzicht, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling. Website: www.artoflife.nu Hij volgde o.a de opleidingen Zijnsgeoriënteerde psychotherapie en bewustzijnstraining en de Radiant Mind Non-dual Teacher Training. Zijn spirituele achtergrond bestaat uit langdurige training in Advaita-Vedanta, Tibetaans Boeddhisme (Dzogchen) en Zen. Alexander is auteur van diverse boeken over non-dualiteit als basis voor het dagelijks leven.

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Non-duale spiritualiteit in het dagelijks leven | 24 maart 2021 € 12
Beschikbaar kaarten: 27
Het Non-duale spiritualiteit in het dagelijks leven | 24 maart 2021 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

24 mrt 2021

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket