Ilse Wanten

Ons (buiten)aards examen – de kosmos ontsluiten in onszelf

Door Ilse Wanten

We leven in een Multiversum van een uitzonderlijke schoonheid. De zware processen waar de mensheid momenteel collectief en individueel doorheen gaat, fungeren slechts als een soort (buiten-)aards examen. Wanneer we ons weer (leren) verbinden met de Liefdevolle Bron – het begin en het einde van alles – en met alle delen van ons Hogere Zelf, die op andere plaatsen, in andere delen van de Kosmos hun eigen ervaringen hebben opgedaan, zullen we eindelijk weer heel-worden en terugkeren naar Huis.

Ilse’s kosmische herinneringen, inzichten en reflecties over onze oorsprong, huidige missie en bestemming, levert naast een zeer bijzonder ook een positief en hoopvol verhaal op waarbij de nadruk op de kracht van onze eigen vrije wil komt te liggen.

Er wacht je deze lezing een kosmisch reisverslag. Diep doorleefde getuigenissen nemen je mee naar gebeurtenissen die, ook al vonden ze in sommige gevallen vele duizenden jaren geleden plaats, ons vandaag nog steeds danig parten spelen waardoor ze onze heling in de weg staan.

Tijdens de lezing zal er een mogelijkheid tot vragen stellen zijn.

Ilse over haar boek ORIGINS: Ik ben naar hier gekomen om mensen te helpen herinneren wie zij echt zijn. Dit boek voelt voor mij als een geschenk van het Multiversum omdat ik eindelijk kan tonen wat ik nu al zo lang zie en sindsdien tot expressie tracht te brengen.

 

Ilse Wanten (1973, Hasselt, BE) koos ervoor om in deze turbulente Eind/Openbarings-tijd in een fysiek lichaam op de Aarde aanwezig te zijn. Reeds als kind was ze zich sterk bewust van werelden die anderen niet konden waarnemen en had ze ervaringen met haar begeleiders, andere Zelven en gidsen van verschillende Sterrenvolken. Daarna werd haar gave lange tijd onderdrukt omdat ze er destijds nergens mee terecht kon. Dankzij haar radicale keuze voor een artistiek leven (actrice, danseres, zangeres) begon het zich terug te ontwikkelen om vanaf 2005 in een enorme stroomversnelling terecht te komen toen ze zich tevens aan het schrijven zette.

Vandaag, anno 2022 en twee boeken, een hele reeks artikelen, blogs en liedjes verder, komt daar een heus kunstboek bij. ORIGINS is de naam van een ‘hardcover artbook’ – een exquis salontafelboek zeg maar – waarin een selectie zwart-wit tekeningen van de Portugese artiest Fernando Lobo werd gebundeld die Ilse van teksten voorzag.

Vandaag klinkt haar boodschap helderder dan ooit.

Zie ook: www.ilsewanten.com

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Ons (buiten)aards examen - de kosmos ontsluiten in onszelf | 12 april 2023 € 15

Door Ilse Wanten

Available kaarten: 200
Het Ons (buiten)aards examen - de kosmos ontsluiten in onszelf | 12 april 2023 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

12 apr 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket