Boudewijn en Pieter

De ontwikkeling van het NU

Wat is waarheid binnen de programmering waarin we leven? En hoe kunnen we ons hierbinnen ontwikkelen? Tijdens deze ervaringsavond bespreken Pieter en Boudewijn actuele onderwerpen rondom de energie van vandaag de dag. Een avond waar naast hun verhaal, ook beeld en geluid een centrale rol spelen en onze zintuigen zullen prikkelen.

In de lezing ‘De ontwikkeling van het NU’ spreken Boudewijn en Pieter over de menselijke bewustwording van wat wel en wat niet waarheid is binnen de programmering. Een programmering die onze wereld en al dat leeft op Moeder Aarde stuurt. En ons onbewust en diep tot in onze wortels beïnvloedt.

Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: de energie van vandaag de dag, kijken naar en omgaan met de (voor-)programmering, overheden en multinationals, dimensies, buitenaards leven en spiritualiteit.

We zijn deze avond niet op zoek naar ‘dè waarheid’, we gaan op zoek naar jouw waarheid.
Jouw waarheid die je enkel kunt vinden als je als mens verbonden bent met je zuivere bewustzijn (kern) en als dit zuivere bewustzijn waarlijk verbonden is met het Hele AL.

Net als bij de ‘In-zicht naar Buiten’-dagen zal ook deze avond de verbinding met elkaar voelbaar zijn.

Pieter Pieters en Boudewijn de Jong zijn allebei werkzaam binnen het Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde (MCNA). Het MCNA is een samenwerkingsverband tussen artsen en therapeuten die werken vanuit een holistisch mensbeeld. Het MCNA bestaat uit twee complementair werkende artsen Dick Nicolai en Arjen Keesman, psychosomatisch fysiotherapeut Marloes Lahuis, auraloog en paragnost Pieter Pieters en acupuncturist Boudewijn de Jong.

Binnen het MCNA staat de ‘mens’ in zijn geheel centraal. Een mens die bestaat uit lichaam, geest en ziel en die in wisselwerking staat met de kosmos.

Pieter en Boudewijn kennen elkaar ruim 20 jaar. De eerste ontmoeting was bij Tai Chi.

Wij kennen Pieter en Boudewijn onder andere van de ‘In-zicht naar Buiten’-dagen, waar het voelen van krachtplekken in de natuur en het met elkaar in verbinding zijn centraal staan. Met Pieter bezochten we al twee keer het magische Engeland.
Voor meer informatie: www.mcna.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Evenement boeken

De ontwikkeling van het NU | 16 december 2020 € 15

Door Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Beschikbare kaarten: 64
Het evenement De ontwikkeling van het NU | 16 december 2020 is uitverkocht. Je kan geen kaarten meer aanschaffen.

Datum

16 dec 2020

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket