karen hamaker pose 2

Op weg naar heelheid: hoe je te verbinden met je innerlijke partner

Door Karen Hamaker – Zondag

We zijn allemaal in heelheid geboren, en op een bewuste manier die heelheid terugvinden en herstellen is het grootste cadeau dat je aan jezelf en de maatschappij kan geven. De Jungiaanse psychologie reikt fantastische inzichten en instrumenten aan om die innerlijke balans te bereiken, die je krachtiger en spiritueler dan ooit maakt.

Die innerlijke weg geldt voor ieder van ons, ongeacht seksuele voorkeur of identificatie. Karen zal de essentie van deze weg laten zien, maar zal ook aan de hand van alledaagse vaak hilarische en o zo herkenbare situaties de hobbels op de weg tonen. Een lezing dus waarin we in de spiegel kijken!

Natuurlijk is het hard werken, maar de beloning is groots.

Karen Hamaker-Zondag heeft in Australië en in de Verenigde Staten onderscheidingen gekregen voor haar gedegen en vernieuwende werk op het gebied van de astrologie en ze is internationaal een geliefd spreekster. In 2018 is ze vicepresident voor Nederland geworden van ISAR, de International Society for Astrological Research, een instituut dat astrologieopleidingen over de hele wereld coördineert en stimuleert.
Haar eigen website: www.karenhamakerzondag.com

Onderscheidingen

In 1998 werd Karen Hamaker-Zondag in de Verenigde Staten de hoogste internationale onderscheiding toegekend voor haar werk op het gebied van astrologisch onderwijs en de verbreiding van astrologie: de Amerikaanse Regulus Award for Astrological Education.

In 1999 ontving Karen Hamaker-Zondag in Australie de Honorary Masters van de International Astrological Guild of Educators, en in hetzelfde jaar werd ze benoemd tot Honorary Member of the C.G. Jung Foundation for Analytical Psychology in Argentina.

In 2009 werd Karen Hamaker-Zondag benoemd tot erelid van de C.G. Jung Vereniging Nederland – de Interdisciplinaire Vereniging voor Analytische Psychologie.

Websites:

www.symbolon.nl
www.asfaloth.nl

www.astrologiecollege.nl 

www.tijdschriftmantra.nl

https://www.youtube.com/channel/UCJIjePYIUI4gMt8iQ1LKbzQ


Opmerking van In-zicht:
mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar.
Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje.
Dan krijg je je geld terug.


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

29 apr 2023
Afgelopen

Tijd

13:30 - 16:00

Deelname

€15,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket