Janneke 20221026 Portret Geel Veld Cu

Op zoek naar de Waarheid

Door Janneke Monshouwer

Janneke: “In de lezing vertel ik over het actuele nieuws, de voorgeschiedenis ervan en de weg naar de toekomst. Ik vertel over mijn leven en werk en de huidige transformatie van de planeet Aarde en ook van de mensheid. En wat ons persoonlijk betreft, we staan op een nieuw punt in de evolutie van de mensheid en de mensheidsontwikkeling.

We worden nu uitgedaagd om:

1. te (leren) voelen. Onze emoties bewust doorvoelen is de basis van zelfkennis en het verhogen van ons bewustzijn. Onze emoties goed leren voelen. Dat wijst ons de weg, ieders eigen weg naar wat we zelf willen en wat ons bezielt.
Het is een overgang van collectiviteit naar persoonlijkheid. Innerlijk volwassen worden.
Met zelfkennis en innerlijke volwassenheid dan zijn we innerlijk soeverein en kunnen we prachtige samenwerkingsvormen aangaan.

2. alle doofpotten te openen, in onszelf en in de maatschappij. Verborgen geheimen, onwaarheden, leugens komen dan boven, worden dan zichtbaar.
Verwerken we dat in ons innerlijk, dan kan de situatie genezen en transformeren.

Mijn boeken zijn zoektochten naar onze ware geschiedenis, de situatie waar we nu in zitten – en de weg naar de toekomst. Hierbij zie ik Donald Trump als een voorloper voor de Nieuwe Tijd – net als Poetin en Xi Jinping, om een paar te noemen.
Bij dit alles staat de vraag centraal: Wat is waar en wat is niet waar?
Van leugens worden we ziek en op leugens kunnen we geen toekomst bouwen.

Volgens het Nieuwe Testament had Jezus gezegd: IK ben de Waarheid en het Leven. Ik heb ontdekt hoe waar dit is, ook voor mijzelf. En dat gun ik iedereen!”
 

Janneke Monshouwer is onderzoeksjournalist, lid van de VVJ Vereniging van Vrije Journalisten. Sinds 2010 schrijft ze ‘Ander Nieuws’-boeken en geeft ze lezingen: “Op zoek naar de waarheid”. Leven op leugens is ziekmakend. Op zoek gaan naar de waarheid is transformerend en genezend.

Vanaf 1965 werkte ze ± 35 jaar jaar voor de Nederlandse publieke televisie, waaronder het NOS Journaal en de omroepen. In de praktijk en in vakopleidingen ontwikkelde ze zich tot onderzoekster, presentatrice en documentaire- en TV-programma-maakster.

Daarnaast deed ze de opleiding kinderbescherming en verdiepte zich in natuurgeneeskunde, pedagogie, psychologie, biologisch-dynamische landbouw / veeteelt en voeding, natuurwetten, stereometrie, gezond en leefbaar bouwen en veel meer. In 1979 studeerde ze af als kunstzinnig therapeut bij het (toen) antroposofisch atelier De Wervel in Driebergen. Al die kennis en inzichten kon zij integreren in haar eigen leven en werk.

Janneke: “Vanaf de moederschoot en mijn geboorte maakte ik in mijn leven en werk zoveel mee, dat het wel lijkt of ik drie levens tegelijk leef. In 1992 begon ik tijdens een diepe persoonlijke crisis via traumaverwerking op zoek naar de waarheid over mijn jeugd, religies, herverbinding met de goddelijke wereld en de ware feiten over de wereldgeschiedenis. Deze zoektocht werd een genezingsproces en de weg naar zelfkennis.

Ik weet dat ik een Kind ben van de Sterren. Dat zijn we allemaal. Door wat ik meemaakte moest ik stukje bij beetje land, grond veroveren onder mijn voeten, gronden, aarden. Dat is een zwaar incarneringsproces dat steeds doorgaat, vooral in deze moeilijke, spannende en uitdagende tijd, nu er van ons wordt gevraagd om goed in ons lichaam en geaard te blijven, niet gaan ‘zweven’.
Dan helpt dat mijzelf, ik word er moediger door – en met mij veel anderen, want waar ik mee bezig ben, heeft ook een collectieve werking.

Sinds 2001 ben ik me bewust dat ik een ‘spreekbuis’ ben van Moeder Aarde. Ik heb toen stichting ‘Viva Pachamama’ opgericht als uitgever van films, boeken, enz. Later besefte ik dat ik ook een spreekbuis ben van het Christusbewustzijn en Lichtkrachten in de kosmos.
Ik raakte steeds meer vertrouwd met Engelen, Aartsengelen, Galactische Federatie, Pleiaden (Maya’s) en vele andere universele multidimensionele bondgenoten. Allemaal helpers bij de overgang van de Aarde naar de 5e Dimensie en een hogere menselijke beschaving, die 21 december 2037 begint.

Voor meer informatie: https://andernieuws.eu

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

18 okt 2023
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:15

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket