karen hamaker pose 2

Over oude en nieuwe tijden

Maatschappelijke ontwikkelingen en perspectieven in het licht van geschiedenis, astrologie en psychologie.

We zitten in een ongekend stuk geschiedenis en er gebeuren dingen die we tot voor een paar jaar voor onmogelijk hebben gehouden. Wat weinig mensen beseffen is dat, hoe moeilijk het ook is, we tegelijkertijd in een heel bijzondere tijd leven, een tijd waarin een 2500 jaar oude ontwikkeling op een omslagpunt is gekomen en de kiem voor het nieuwe wordt gelegd. Omslagperioden in de geschiedenis zijn altijd chaotische en turbulent, waarin donkere krachten aan de oppervlakte komen. Maar als je de tekenen kunt lezen, kun je de dynamiek begrijpen, en deel worden van het proces van verandering en vernieuwing. Wat zijn die tekenen? Waar moeten we op letten? Wat zijn de gevaren? En vooral: wat kunnen we zelf doen?
 

Karen Hamaker-Zondag heeft in Australië en in de Verenigde Staten onderscheidingen gekregen voor haar gedegen en vernieuwende werk op het gebied van de astrologie en ze is internationaal een geliefd spreekster. In 2018 is ze vicepresident voor Nederland geworden van ISAR, de International Society for Astrological Research, een instituut dat astrologieopleidingen over de hele wereld coördineert en stimuleert.
Haar eigen website: www.karenhamakerzondag.com


Onderscheidingen
In 1998 werd Karen Hamaker-Zondag in de Verenigde Staten de hoogste internationale onderscheiding toegekend voor haar werk op het gebied van astrologisch onderwijs en de verbreiding van astrologie: de Amerikaanse Regulus Award for Astrological Education.

In 1999 ontving Karen Hamaker-Zondag in Australie de Honorary Masters van de International Astrological Guild of Educators, en in hetzelfde jaar werd ze benoemd tot Honorary Member of the C.G. Jung Foundation for Analytical Psychology in Argentina.

In 2009 werd Karen Hamaker-Zondag benoemd tot erelid van de C.G. Jung Vereniging Nederland – de Interdisciplinaire Vereniging voor Analytische Psychologie.

Websites:

www.symbolon.nl
www.asfaloth.nl

www.astrologiecollege.nl 

www.tijdschriftmantra.nl

https://www.youtube.com/channel/UCJIjePYIUI4gMt8iQ1LKbzQ


Opmerking van In-zicht:
mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar.
Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje.
Dan krijg je je geld terug.

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

07 mei 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket