thumbnail Jan Pieter Schreur 4 kant

Poort naar de nieuwe tijd

Er gebeurt momenteel veel in de wereld om ons heen. Vele agenda’s komen samen, van zowel donkere als lichtere krachten. En zodra we door de poort van de nieuwe tijd gaan, komen we erachter, dat ze uiteindelijk hetzelfde doel dienen.

Het is ergens heel simpel, wat je aandacht geeft, dat manifesteer je. Dit geldt voor jou als individu, alsook voor ons als collectief. Wij scheppen met zijn allen de realiteit van morgen, dat kan vanuit angst zijn wat we niet willen, of vanuit vertrouwen, dat wat we wel willen.

Dit webinar nodigt je uit, door je eigen duisternis en angsten te gaan. Zodat, als je daar eenmaal doorheen bent, jij bijdraagt met je energie aan de wereld waarin jij wilt stappen.

In het eerste gedeelte zal Jan Pieter zijn verhaal vertellen. Daarna is er ruimschoots de tijd om vragen te stellen waar hij dieper op in zal gaan.
Wie voor dit webinar een kaart koopt, krijgt een paar dagen ervoor een mail met daarin een link en een eenvoudige wegwijzer om dit via Zoom mee te maken.

We betreden een tijd, die lang geleden al was voorspeld. In oude culturen noemden ze het de vijfde wereld. Er is geen handboek, geen guideline, wij zijn de pioniers.  In deze lezing gaan we kort terugblikken op de vorige drie werelden, halen we verloren parels op, en geven we aandacht aan het afronden van de vierde wereld ook wel genoemd, het tijdperk van Babel.

Sinds de ondergang van de drie grote beschavingen, is in Babel de matrix ontstaan. Een simulatie voor leven in 3D. Steeds meer van ons wezen deed niet mee, de wereld raakte ontzield. En een aantal hoofd programmeringen, zorgden voor een gevangenis.

Iedereen heeft dit spel zelf uit te spelen, en dat doe je door je eigen kernthema, noem het maar je eindbaas, van 3D te verslaan. Er zijn geen short cuts, iedereen zal zelf door de poort moeten gaan. En dat doe je niet door de buitenwereld te veranderen, maar door je eigen innerlijke demonen te omarmen met liefde, zodat jij de nieuwe aarde wordt.

Inhoud webinar

–  Geschiedenis 3 werelden
–  Ontstaan matrix, toren van Babel
–  Dat wat in het moment wil ontstaan
–  Helende reis m.b.t. persoonlijke thema
–  Nieuwe aarde activatie

Dit webinar is speciaal op maat gemaakt voor Stichting Inzicht, en daarvoor eenmalig.


Jan Pieter Schreur
auteur van het “Handboek van de Nieuwe Aarde” en spelontwikkelaar van “het Elfenspel”, is een ware een pionier van de Nieuwe Aarde. Vanuit sjamanistische achtergrond duikt hij in actuele thema’s, om harmonie te creëren in het collectieve veld. Al zijn lezingen raken persoonlijke thema’s, maar dienen bovenal een groter doel.

Voor persoonlijke ontwikkeling:

www.schoolvanascensie.nl
www.bezieldgeld.nl

Voor zelfstandig ondernemers en bedrijven:
www.aereon-creations.com
www.businessalchemie.com

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

11 nov 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:15

Deelname

€30,00

Locatie

Webinar
Webinar
Categorie
Shopping Basket