Bob De Wit

Samenleving 4.0

Op dit moment zijn nog niet alle gegevens bekend van de lezing door Bob de Wit, maar het zal in ieder geval over Society 4.0 gaan en over wat jij kunt bijdragen aan de opbouw van een nieuwe samenleving. Hieronder kun je meer lezen over het gedachtegoed van Society 4.0 en over Bob de Wit.Het gedachtegoed van Society 4.0: ‘Regio’s vormen in de nabije toekomst de basis van een burgersamenleving, omdat vele technologische ontwikkelingen de decentrale productie van primaire menselijke levensbehoeften mogelijk maken – van energie en voedsel tot gezondheid en onderwijs”, stelt De Wit.
“De schaalgrootte die nodig was in een industriële samenleving met massaproductie is steeds minder relevant, en daarmee ook de landelijke inrichting van de samenleving. De fundamenten van onze samenleving dienen opnieuw te worden opgebouwd.’
“Society 4.0 wil geen somber en onheilspellend beeld van onze toekomst schetsen. In plaats daarvan is het boek een inspirerende oproep tot actie, gericht op de ontwikkeling van aantrekkelijke toekomstperspectieven voor onze samenleving. Society 4.0 schetst een duidelijk pad naar een inclusieve samenleving en biedt heldere antwoorden op maatschappelijke vraagstukken die we momenteel angstvallig vermijden.”

Prof. Dr. Bob de Wit; Hoogleraar Strategisch Leiderschap van Nijenrode. Zijn belangrijkste onderzoeksonderwerp is de transformatie van bedrijven, sectoren en maatschappijen, aangespoord door diverse digitale technologieën en oplossingen op het gebied van biotechnologie en duurzame energie.

Bob is een internationaal veel gevraagd inspirerend spreker en geeft presentaties en lezingen aan grote groepen toehoorders. Hij wil graag leiders in de private en publieke sector klaarstomen voor de komende economische en sociale revolutie. Bob is (mede-)auteur van 20 boeken en talloze artikelen, hoofdstukken, cases en onderwijsnotities op het gebied van strategisch management.Hij is ook auteur van het boek Society 4.0. Nu ook verkrijgbaar in het Nederlands.
Zijn boeken Strategy: An international perspective en Strategy Synthesis (1994, 1998, 2005, 2010, 2014, 2017) worden gebruikt aan universiteiten en business schools in meer dan 70 landen wereldwijd. De zevende edities zijn gepland voor het voorjaar 2020. {Zijn er dus al?} Bob’s boeken kunnen worden geplaatst in de categorie ‘paradoxale ideeën over strategie’.Professor Bob de Wit is een graag gezien persoon bij Blckbx en staat bekend als een ware motivator en inspirator.

Voor meer informatie:  www.society4th.org

Van In-zicht
Een deel van de opbrengst van deze lezing gaat naar de Society 4.0 organisatie, zodat het gebruikt kan worden om nieuwe projecten en initiatieven te ondersteunen.

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Samenleving 4.0 € 20

Een lezing van Prof. Bob de Wit over hoe we samen een nieuwe wereld kunnen bouwen

Available kaarten: 200
Het Samenleving 4.0 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

02 nov 2022

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€20,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket