Anton Teuben

Schumann Resonantie & Buitenaards Leven

Schumann Resonantie & Buitenaards Leven door Anton Teuben

Er zijn aanwijzingen dat de Schumann-resonantie, een elektromagnetische trilling in de atmosfeer, een rol speelt bij genezing en gezondheid. De pijnappelklier is gevoelig voor elektromagnetische velden in het ELF-bereik (extreem lage frequentie, 1-100 Hz).

De gezondheid van de mens is intens verbonden met de natuurlijke elektromagnetische trillingen in ons milieu. Dit gaat nog verder dan de pijnappelklier.

Steeds meer mensen ontdekken de term Schumann-resonantie en daarmee ook de opties om hun zelfherstellend vermogen te activeren en zich te beschermen tegen de schadelijke gezondheidsrisico’s door 4 en 5G straling.

Anton Teuben is de oprichter van het Schumann Instituut Nederland, wat universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustwording deelt om bij te dragen aan de ontwaking van de mensheid en het creëren van een nieuw veld van bewustzijn.

De Schumann Resonantie staat ook wel bekend als de hartslag van moeder aarde die zich regelmatig met hoge pieken laat zien. Maar wat betekent dit nu eigenlijk allemaal en hoe kunnen we hiermee omgaan? Hoe kunnen we de Schumann Resonantie gebruiken om ons zelfhelend vermogen te activeren? Met welke ascentieverschijnselen worden we geconfronteerd in deze tijd als er weer hoge pieken zijn?

En hoe zit het nou precies met buitenaards leven? Anton Teuben is al meer dan 30 jaar een UFO meldpunt voor Nederland en weet veel over buitenaards leven en wat ermee te maken heeft en deelt graag deze informatie met jou. Want we zijn niet alleen!

Meer informatie: www.schumanninstituut.nl

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Het is ook mogelijk om contant aan de kassa te betalen. Laat dit dan even weten via de mail.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

17 jan 2024
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket