Shambhala en Andere Dimensies

Zelf mogen bepalen hoe lang je wilt leven? Welke tijdloze waarheid ligt ten grondslag aan de legende van Shambhala? Welke verbanden zijn er tussen legenden, heilige plaatsen, verdwenen wereldrijken, andere dimensies, Tibetaanse en Keltische religieuze systemen en symbolen?
En wat kunnen wij daarvan leren?

Ook vertelt Rudi over multidimensionale ervaringen die sommige mensen in relatie hiermee hebben gehad. Wat kunnen wij van deze ervaringen leren en wat betekent dit voor de toekomst?

In het hart van Azië bevindt zich ergens in een geheime vallei een verborgen koninkrijk. Over dit paradijselijk oord op aarde bestaan eeuwenoude legenden, liederen en folklore. Die overleveringen vertellen dat de tijd daar stil staat en de bewoners zelf mogen bepalen hoe lang zij willen leven. Onder verschillende benamingen is dit mysterieuze koninkrijk bekend.

Als ‘Shambhala‘ is het mystieke land in de westerse wereld het meest bekend geworden.
Dat gebeurde door de verhalen van ontdekkingsreizigers en bergbeklimmers aan het begin van de vorige eeuw. De paar uitverkorenen die Shambhala hebben bezocht zeggen dat het wordt afgeschermd door bovennatuurlijke krachten. Alleen degenen die spiritueel gezuiverd zijn, kunnen de obstakels omzeilen die de toegang versperren. Communistische regimes in Centraal-Azië hebben gepoogd om deze culturele tradities en religieuze stromingen uit te roeien.
De eeuwenoude legenden en profetieën van Shambhala zijn desondanks blijven voortbestaan. Hieruit blijkt de tijdloze waarheid van deze overlevering die de bron is van talrijke oude culturen en mystieke tradities.

In het boek van Rudi Klijnstra staat beschreven hoe de legende van Shambhala in een ver verleden ook in Europa bekend is geweest. Daarbij wordt de link gelegd met o.a. de Kelten, het verdwenen continent Atlantis en tijdloze fenomenen zoals graancirkels en ufo’s.

Ook gaat Rudi in dit verband in op multidimensionale ervaringen die sommige mensen hebben gehad. Deze hebben een ding gemeen, namelijk het gevoel van voorbij tijd en ruimte te zijn geweest. In deze toestand vinden vaak bewustzijnsverruimende inzichten plaats. Inzichten die soms verwijzen naar het verleden, zoals oude beschavingen, sjamanisme en Atlantis. Of naar de toekomst waarin, met behulp van de Taal van Licht, telepathische bewustzijnsoverdracht mogelijk is en met het lichtlichaam dimensiereizen gemaakt kunnen worden waarbij contacten met kosmische bewustzijnsvormen normaal zijn.

Shambhalla, a poem
Shambhalla, Holy City of our dreams,
To which we journey,
Knowing that its gates,
Swing open,
To receive returning pilgrims
From the world of Form.
Home city of the Self,
Whose pilgrimage through matter and through Form,
Throughout long eons,
In the realms of time and space,
Bestows Divinity.
And we become His Co-Creators,
In God’s City of Creative Life.
(Bron: “Fragments of Experience – A Spiritual Journey” van Viola Petitt Neal uit 1978)

 

Rudi Klijnstra is auteur, fotograaf en kunstenaar. Rudi heeft veel ervaring op het gebied van onder andere krachtplaatsen, Shambhala, orbs, graancirkels en Keltische Mythologie. Ook staat hij in nauw contact met bewustzijnsvormen uit andere dimensies zoals Deva’s, Elfen etc. Hij ziet en fotografeert ze vaak.

Hij vond het antwoord op zijn ervaringen met contacten met bewustzijnsvormen uit andere dimensies in het sjamanisme en de legende van Shambhala. Over Shambhala schreef hij het boek: ‘Shambhala – het verborgen land waar het wiel van de tijd stilstaat’.

Rudi publiceerde als eerste over de fotografie van lichtverschijnselen (orbs). Hij beschrijft verschillende fenomenen zoals lichtbollen en lichtvoertuigen die hij verbindt met sjamanisme en dimensiereizen. Ook werkte hij samen met een Russisch instituut die de Kozyrev spiegelruimte gebruiken voor onder andere telepathie, mede bekend geworden door Olga Kharitidi’s boek ‘Het Pad naar de sjamaan’. Haar nodigde hij uit om workshops en een lezing te geven (Oibibio,1998).

Bovendien is hij één van de pioniers op het gebied van het onderzoek (I.O.N.) naar graancirkels in Nederland. Hij schreef daar 3 boeken over: ‘Graancirkels, codes uit een andere dimensie’, ‘Andere dimensies, voorbij tijd en ruimte’ en ‘In de ban van de Cirkel’.
Voor meer informatie: www.rudiklijnstra.jimdo.com


Reserveren

Reserveren via onze website stellen we op prijs (zie hieronder).
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

16 okt 2019

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€ 12

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket