Mundo couch wide warm cropped1

Van Steeleconomie naar Heeleconomie – geld als middel tot persoonlijke transformatie!

In onze maatschappij zijn heel veel dingen normaal terwijl ze dat eigenlijk niet zijn. Wat nou als we dat omdraaien? Hoe ziet de wereld er dan uit? En hoe kunnen wij die wereld creëren, zelf, nú?

In een omgekeerde wereld is het niet normaal dat we elk jaar harder moeten werken om hetzelfde te kunnen blijven doen. Dat we twee keer zoveel voedsel produceren als nodig terwijl miljoenen mensen honger lijden. Dat we elke dag betalen om te wonen op een aarde die van niemand is. Zo’n omgekeerde wereld is misschien wel te gek.

Deze avond reizen we samen naar een wereld die werkelijkheid wordt zodra we haar gaan leven. Het ingangspunt? Geld. Want wat is dat nou eigenlijk, écht?

Mundo neemt je mee op de ontdekkingstocht die deze vraag inluidde, en die zijn wereld ondersteboven zou zetten. Maar hij komt vooral mét ons ontdekken. Dus neem je verlangens, frustraties en nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een wijsheid die er misschien allang is, en vertrek met een frisse blik, brandstof, en —wie weet— te gekke ideeën.

N.B.: deze avond is niet alleen voor grote mensen. Jongeren en kinderen zijn ook van harte welkom.

Mundo Resink leefde, reisde en werkte in 2016 tien maanden zonder geld. Het experiment werd deel van een groter onderzoek naar geld, en naar wat het betekent om te leven, écht, met elkaar en met de aarde. Hij schrijft over zijn inzichten en geeft lezingen en workshops, zowel aan jongeren als aan volwassenen. Zijn doel? De handreiking geven die hij zelf zo gemist heeft. Filmpjes, verhalen en meer informatie, onder andere over zijn boek Geld Gaat Nooit Over Geld, vind je op www.AstronautenOpAarde.org.


Reserveren

Reserveren via onze website stellen we zeer op prijs, maar hoeft niet.
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

26 feb 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€ 12

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket