Verdiepingsdag ‘Opgesloten in een piramide’

Peter Toonen bespreekt hoe jij jouw scheppingskracht kan inzetten. Hij neemt ons mee in hoe we om kunnen gaan met de afleidingen in ons dagelijkse leven. Wat kan jij morgen inzetten om dichter bij jouw kern te komen?

Een dag waarin we met Peter Toonen dieper ingaan op de in de lezing van 17 april j.l. beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Hoewel een indeling in een wereld ‘buiten’ ons en een wereld ‘in’ ons een kunstmatige scheiding is, is de dag om praktische redenen in twee items verdeeld: de macrowereld en de microwereld.
Beide delen worden op deze verdiepingsdag afgesloten met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken. We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?

Peter Toonen brengt schijnbaar ingewikkelde materie terug tot iets simpels. Zijn twee motto’s zijn dan ook ‘hou het simpel’ en ‘de enige werkelijke groei is die van bewustzijn’.
Peter’s boek behelst een zeer gedegen onderzoek naar de krachten die de controle-matrix hebben geschapen: de piramidale machtsstructuur die volgens hem bijna 13.000 jaar geleden is ontstaan.

Peter Toonen (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die later is omgedoopt tot de Bewustzijnscoach opleiding, waar hij nog steeds hoofdtrainer is, momenteel in Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.
Zie voor meer informatie www.peter-toonen.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

05 okt 2019
Expired!

Tijd

10:30 - 17:30

Deelname

€ 85

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie

Spreker

Shopping Basket