Henk Fransen Nieuw

Verhoog je trilling

Door Henk Fransen

Verhoog je trilling, til élk aspect van je leven
naar een hoger plan en sta sterk in de uitdagingen van deze tijd.

Diepgaande informatie, transformerende oefeningen, geleide meditaties en vraag & antwoord-sessies wisselen elkaar in deze lezing af.

Henk Fransen is bij velen (vooral) bekend van zijn werk met ernstig zieke mensen en van het medicijnvrije ziekenhuis waar hij zich jaren ‘hard’ voor maakte. Na zijn studie geneeskunde verdiepte hij zich in het zelfgenezend vermogen van mensen en deed hij uitgebreid onderzoek naar de essentie van zogenaamde spontane genezingen. Hij vatte zijn werk in die tijd vaak samen met de zin: ‘Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de patiënt/mens.’

Door de bizarre situaties die tijdens de coronacrisis ontstonden, besefte Henk meer dan ooit dat we onmogelijk gezond kunnen blijven in een samenleving waarin dwang en controle het winnen van medemenselijkheid en een gezonde omgang met de  fantastisch mooie planeet waarop we wonen. Daarom transformeerde hij zijn werk van ziek naar gezond, van behandeling naar preventie, van zelfgenezing naar de verhoging van je lichtfrequentie voor het hoogste goed van al wat leeft.

In deze lezing, die je ook een mini-workshop zou kunnen noemen, deelt Henk het beste wat hij de afgelopen 30 jaar heeft ontdekt en verzameld. Tal van onderwerpen passeren de revue en in alles legt hij de essentie bloot en voert hij jou weer terug naar je eigen essentie, je ziel, het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd, je blauwdruk; je leert wat je kunt doen om deze moeiteloos tot ontplooiing te brengen. Op die manier worden alle bizarre ontwikkelingen in deze tijd een directe uitnodiging om je innerlijke licht meer te laten stralen. Welkom!

 

Henk Fransen is in 1985 als arts afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Na zijn studie werkte hij in ziekenhuizen in India en Afrika, en in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta. Hij is auteur van verschillende boeken over het zelfgenezend vermogen.

In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, gezondheid, relaties, hobby’s, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video’s en online programma’s.

Zie ook www.genezendvermogen.nl


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

15 feb 2023
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket