Casper En Karsten 2021 Kl

Vrije Energie College

Er bestaat al sinds de jaren van Nikola Tesla technologie die een overvloed aan schone energie kan opwekken, overal ter wereld en altijd. Dit wordt Vrije Energie genoemd. De integratie van Vrije Energie heeft gigantische gevolgen voor onze maatschappij. Van de economie tot de manier waarop we leven, werken en spelen. Het gaat hand in hand met het grote ontwakingsproces dat nu gaande is. Hoe willen we samenleven met elkaar en de natuur, zodra er een overvloed aan energie beschikbaar is?

 

Achtergrond Casper Boom
Nieuwsgierig, speels en gedreven om de mens wakker schudden uit de perceptie van afgescheidenheid. Gefascineerd door spiritualiteit, de multidimensionale werkelijkheid, kwantumfysica en vrije energie inspireert hij als documentairemaker en verhalenverteller mensen om zich te openen voor de verbondenheid met alles wat is. Hij wenst de mensheid de bloei toe die met deze bewustzijnssprong zal ontstaan.

Achtergrond Karsten van Asdonk
Zijn grootste passie is het verbinden van de spiritualiteit met de wetenschap. Zijn nieuwsgierigheid naar hoe het universum nu eigenlijk werkt heeft hem geleid door de kwantumfysica, naar bewustzijnsonderzoek, het UFO-fenomeen, Vrije Energie, en alles wat de mainstream wetenschap nog niet volledig erkent. Vrije Energie is zijn huidige missie, waarover hij met zijn team Energy Abundance nu kennis en wijsheid deelt.

Voor meer informatie: www.energyabundance.world


Opmerking van Inzicht:
mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar. Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje. Dan krijg je je geld terug.

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

29 sep 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket