Hans Kamperman

Vrije Energie/ Electrocultuur en de invloed van de Heilige Geometrie op Mens en Natuur

Door Hans Kamperman

Hoe zit ons energiesysteem in elkaar en wat zijn de mogelijkheden om energiekosten te reduceren? Welke mogelijkheden op het gebied van vrije energie zijn er beschikbaar? Welke invloed heeft de heilige geometrie op de natuur en mens? Met welke technieken kan je een zelfvoorzienend worden met een moestuin? 

Energieprijzen stijgen de pan uit en worden zo langzamerhand onbetaalbaar voor veel huishoudens en bedrijven met name voor de middenstand. We komen er keihard achter dat we volledig afhankelijk zijn geworden van fossiele brandstoffen, een markt die in handen is van enkele machtige multinationals die daar schaamteloos mee manipuleren. Hoe kunnen wij ons vrijmaken van fossiele brandstoffen om autonoom te kunnen leven? Hans zal uitleggen hoe ons energievoorziening werkt en wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen. Ook licht hij toe wat de mogelijkheden zijn van vrije energie wat op de markt beschikbaar is en welke mogelijkheden er zijn om zelf units te bouwen die energie opwekken respectievelijk een ‘overunity’ hebben.

In het 2e deel van de lezing zal hij ingaan op elektrocultuur en magnetocultuur in de moestuin, de heilige geometrie, solfege-frequenties, hoe de SHE-symbolen onze levensenergie (Boviswaarde) kunnen verhogen en ons daarmee beschermd tegen invloeden die onze levensenergie omlaag haalt en meer.

Hans Kamperman

Meer informatie over zijn achtergrond: www.solutionshealingearth.com

Inschrijven

€15
Available kaarten: 220

Lezing door Hans Kamperman op 2 oktober 2024 in 't Haske in Joure

Het "" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

02 okt 2024

Tijd

19:30 - 22:15

Deelname

€15,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket