Lucas Hollertt

Wat zij willen dat wij denken

door Lucas Hollertt

Zij die zien worden voor gek verklaard door hen die kijken maar niet zien.
B.Izar

Wie denkt dat de overheid er is om de belangen van de burger te dienen komt bedrogen uit. Wereldwijd is de burger de melkkoe van de failliete overheid. Waarom is de overheid failliet? Omdat reservebanken systematisch landen beroven en op hoge schulden jagen. Zodoende verschuift vermogen continu uit de samenleving naar de 0.1% allerrijksten van deze wereld. Ze krijgen de kans om dit ongestoord te doen omdat overheden geïnfiltreerd zijn met Young Global Leaders van het World Economic Forum (WEF) klasje van Klaus Schwab. Het zijn geen leiders maar landverraders die dansen naar de pijpen van de VN & EU globalisten die een één wereld regering nastreven naar Noord Koreaans voorbeeld.

Abraham Lincoln en John F. Kennedy waren de bekendste maar zeker niet de enige Amerikaanse presidenten, die het volk waarschuwden voor de leugens en het bedrog van een occulte schaduwregering. Zij werden niet gehoord maar wel vermoord. De wereld wordt geregeerd door een misdadig cabal van hoog geplaatste globalisten, zionisten, vrijmetselaars en jezuïeten die uitsluitend hun eigenbelang dienen. Deze criminele old boy elite werken aan een Nieuwe Wereldorde waarin zij de absolute macht over alles en iedereen nastreven. Om dit doel te bereiken moeten landen hun soevereiniteit opgeven, het monetaire systeem op de schop, beurzen crashen en oorlogen gevoerd worden. Ze noemen het; ‘The Great Reset’, ‘Build Back Better’ en het ‘nieuwe normaal’. In 2030 ‘You will own nothing, but you will be happy’, aldus Klaus Schwab.

Zodra mensen beseffen dat zij elke dag weer beduveld worden, kan met de kracht van, WE THE PEOPLE het Deep State roversnest ontmaskerd worden, waarna 7 miljard goedwillende mensen weer aan hun toekomst kunnen werken zonder graaiende bankiers, rovende overheid, liegende mediae en zinloze oorlogen. Waarom niet de 99.9% tegen de 0.1% in plaats van andersom? De meeste stemmen gelden. Tóch? Wat gaat ú met deze informatie doen? Kom in verzet en doe iets!

In dit tijdperk van sociale media en informatietechnologie
is onwetendheid een keuze.
B.Izar

De lezing gaat over onzichtbare macht achter de schermen. Over globalisten, bankiers, vrijmetselaars, jezuïeten en zionisten, maar ook over de bizarre Brusselse poppenkast van de EU zwendelaars, het Vaticaan, big Pharma, Europese koningshuizen en valse vlag terreur. Het onderwerp is bloedserieus, maar de lezing blijft informeel en toegankelijk.

Wie is B.Izar?

Lucas Hollertt (1947) trok als jonge man een tijd door Afrika met een Volkswagenbusje. Na 5 maanden zwerven belandde hij in Zuid-Afrika, waar hij na verloop van tijd een bedrijf startte. Rond zijn 40-ste kwam hij met zijn vrouw en 2 kinderen terug naar Nederland, waar bij hij opnieuw een bedrijf begon.
Al langer was er in hem een knagend gevoel dat er dingen in de wereld niet klopten, maar wat precies bleef nog onduidelijk. Pas na de verkoop van zijn bedrijf in 2011 kreeg hij meer tijd omhanden en ging op onderzoek uit. Toen vielen vele puzzelstukjes in elkaar tot een groter plaatje. Maar de leugens, bedrog en desinformatie die hij boven water haalde, en die tegen de mensheid werd ingezet, was groot en te BIZAR voor woorden. Zo ontstond het boek en het pseudoniem.

Meer weten, kijk op www.onzichtbaremacht.nl

Of kijk hier naar een gesprek tussen Peter Toonen en Lucas Hollertt https://www.youtube.com/watch?v=hBiUNd9TWpQ

Afbeelding Boek Lucas

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

18 jan 2023
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket