karen hamaker pose 2

Wereldgebeuren en astrologie

Door de huidige maatregelen kan deze lezing helaas niet fysiek doorgaan. We gaan er nu een online lezing van maken (webinar) op hetzelfde tijdstip. Wie een kaart koopt krijgt een dag voor de lezing een link voor Zoom.

‘Wereldgebeuren en astrologie – astrologie als instrument om ontwikkelingen in politiek, economie en wereld te begrijpen’ is de complete titel van de lezing.

Alles in de wereld heeft zijn eigen cycli, en al vanaf de Babylonische tijd weten we dat er parallellen zijn tussen planeetcycli aan de hemel en gebeurtenissen op aarde. Karen Hamaker-Zondag heeft historisch onderzoek gedaan naar deze parallellen over een periode van 3000 BC tot heden en kon op grond daarvan al jaren geleden de kritieke tijd zien aankomen waarin we nu leven.

De astrologie maakt, naast cyclusonderzoek, gebruik van horoscopen. Een horoscoop is een exacte weergave van de situatie aan de hemel voor een bepaald moment. Dat kan een geboorte zijn, maar ook het openen van een zaak, het ontstaan van een land, etc. De cycli aan de hemel bewegen zich binnen een horoscoop en kunnen specifiekere tendensen aangeven.

Aan de hand van zowel de grote collectieve cycli als het gebruik van horoscopen zal Karen laten zien wat de astrologie te vertellen heeft over de huidige situatie, en een paar mogelijke ontwikkelingen.

Karen Hamaker-Zondag heeft in Australië en in de Verenigde Staten onderscheidingen gekregen voor haar gedegen en vernieuwende werk op het gebied van de astrologie en ze is internationaal een geliefd spreekster. In 2018 is ze vicepresident voor Nederland geworden van ISAR, de International Society for Astrological Research, een instituut dat astrologie-opleidingen over de hele wereld coördineert en stimuleert.
Haar eigen website: www.karenhamakerzondag.com

Onderscheidingen

In 1998 werd Karen Hamaker-Zondag in de Verenigde Staten de hoogste internationale onderscheiding toegekend voor haar werk op het gebied van astrologisch onderwijs en de verbreiding van astrologie: de Amerikaanse Regulus Award for Astrological Education.

In 1999 ontving Karen Hamaker-Zondag in Australie de Honorary Masters van de International Astrological Guild of Educators, en in hetzelfde jaar werd ze benoemd tot Honorary Member of the C.G. Jung Foundation for Analytical Psychology in Argentina.

In 2009 werd Karen Hamaker-Zondag benoemd tot erelid van de C.G. Jung Vereniging Nederland – de Interdisciplinaire Vereniging voor Analytische Psychologie.

Andere websites:

www.symbolon.nl
www.asfaloth.nl

www.astrologiecollege.nl
www.tijdschriftmantra.nl
https://www.youtube.com/channel/UCJIjePYIUI4gMt8iQ1LKbzQ

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Wereldgebeuren en astrologie | 14 april 2021 € 15

Webinar door Karen Hamaker- Zondag

Beschikbaar kaarten: 53
Het Wereldgebeuren en astrologie | 14 april 2021 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

14 apr 2021

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Webinar
Webinar
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket