Oene achtergrond neutraal

Wie zichzelf kent, kent het Al

Een mens is zoveel meer dan we ons vaak bewust zijn. We zijn zoveel grootser dan menig godsdienst of filosofie ons wil doen geloven. Eens was deze zelfkennis over het potentieel van de mens vanzelfsprekend en leefden we vanuit die kennis. Maar door ingrijpen van ‘buitenaf’, zijn we ergens deze kennis over ons scheppingspotentieel kwijt geraakt.

In de tijd waarin we nu leven, is ‘de mens er klaar voor’ om zich dit potentieel opnieuw bewust te worden en zijn ware aard te herontdekken.

We zijn gewend geraakt om ons te richten op de uiterlijke werkelijkheid. Maar deze buitenwereld, hoe bijzonder ook, is illusionair en niet ons ware thuis. Het voordeel van de extreme overheidsmaatregelen is dat die ons nu helpen steeds meer illusies te doorzien.

Tijdens de lezing zullen we een reis maken door de eeuwen heen, wat wijze mensen en geschriften uit verschillende tradities over de grootsheid van de mens te zeggen hebben.
En komen ook de nieuwste inzichten aan bod.

Als we ons openstellen, kunnen we samen ervaren hoe het voelt om naar binnen te gaan, en vanuit ons hartsbewustzijn te ‘weten’, en bezield en aangeraakt te worden.

Gelukkig de mens die terugkeert en tot zichzelf ontwaakt. Die zal innerlijk weten dat alles in het Universum met elkaar verbonden is en dat we vanuit dat Eenheidsbewustzijn leven.
Dat alles Heel en Al is!

In de lezing komt o.a. het volgende voorbij:
Hoe een spiritueel wezen een menselijk leven beleeft.
– Hoe je die ervaring kan inzetten om je (innerlijk) groeipotentieel te verhogen
– Hoe je je ware goddelijke scheppingspotentieel kan herontdekken
– Hoe we als bezield wezen in essentie eeuwig zijn

Oene Hofman is bewustzijnscoach, verbinder en inspirator. Hij is een inspirerend spreker over bewustwording en Innerlijk Leiderschap. Door te spreken vanuit zijn hart(sbewustzijn) ontstaat er een unieke sfeer en eigenheid waardoor je de woorden voelt binnenkomen en in je resoneren.
Diverse persoonlijke ervaringen hebben hem een dieper inzicht gegeven over de ware schoonheid van de mens en haar relatie met elkaar en de kosmos.

Hij woont in Dokkum (Frl) en is getrouwd met zijn levensmaatje Jenny van der Veen.
Is opa van zes prachtige kleinkinderen, die zijn hart(sbewustzijn) verder openen door alleen al hun aanwezigheid en wie ze zijn.

Ze beheren samen de website  www.spiritueelfriesland.nl . Dit is een particulier initiatief om mensen die met gezondheid en bewustwording bezig zijn, en anderen die dit nodig hebben, met elkaar te verbinden.
Oene is ook voorzitter van Stichting In-zicht te Joure, waarbij het verwerven van inzicht op het gebied van gezondheid en bewustzijn centraal staat. (www.in-zicht.nl )

Voor meer informatie: (www.praktijkvoorinnerlijkleiderschap.nl)


Opmerking van In-zicht:
mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar. Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje. Dan krijg je je geld terug.


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Wie zichzelf kent, kent het Al | 16-03-2022 € 12

Door Oene Hofman

Beschikbaar kaarten: 200
Het Wie zichzelf kent, kent het Al | 16-03-2022 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

16 mrt 2022

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket