Oene achtergrond neutraal

Wie zichzelf kent, kent het Al

Ontwaken uit de hypnose!

Een mens is zoveel meer dan we ons vaak bewust zijn. We zijn zoveel grootser dan menig godsdienst of filosofie ons wil doen geloven. Eens was deze zelfkennis over het potentieel van de mens vanzelfsprekend en leefden we vanuit die goddelijke kennis. Maar door ingrijpen van ‘buitenaf’, zijn we ergens deze kennis over ons scheppingspotentieel kwijt geraakt.

In deze tijd is ‘de mens er klaar voor’ om zich dit potentieel opnieuw bewust te worden en zijn ware aard te herontdekken. En zich te bevrijden van de beperkende ‘ketenen’.

We zijn eraan gewend geraakt om met de 5 zintuigen ons uitsluitend te richten op de uiterlijke werkelijkheid. Maar deze buitenwereld, hoe bijzonder ook, is illusionair en niet ons ware thuis.
Het voordeel van de extreme overheidsmaatregelen is dat die ons juist nú helpen steeds meer van de oude illusies te doorzien. Het helpt ons een andere weg te kiezen: de weg ‘naar binnen’!

Tijdens de lezing zullen we eerst een korte reis maken door de eeuwen heen, wat wijze mensen en geschriften uit verschillende tradities over de grootsheid van de mens te zeggen hadden.

Daarna gaan we vooral kijken naar de nieuwste inzichten over de geschiedenis van de mensheid en haar afkomst. En vooral over hoe we ons nu kunnen bevrijden uit een eeuwenlange hypnose! Voor de bewuste mens is die kans nu groter dan ooit!

Als we ons openstellen, kunnen we samen ervaren hoe het voelt om naar binnen te gaan, en vanuit ons hartsbewustzijn te ‘weten’, bezield en aangeraakt te worden.

Gelukkig de mens die terugkeert en tot zichzelf ontwaakt. Die zal innerlijk weten dat alles in het Universum met elkaar verbonden is en dat we vanuit dat Eenheidsbewustzijn leven.
Dat alles Heel en Al is!

In de lezing komt o.a. het volgende voorbij:
Hoe een spiritueel wezen een menselijk leven beleeft.
– Hoe je die ervaring kan inzetten om je (innerlijk) groeipotentieel te verhogen.
– Hoe je je ware goddelijke scheppingspotentieel kan herontdekken.
– Hoe we kunnen ontwaken uit de hypnose en ontsnappen aan de Matrix.

Oene Hofman is bewustzijnscoach, verbinder en inspirator. Hij is een inspirerend spreker over bewustwording en Innerlijk Leiderschap. Door te spreken vanuit zijn hart(sbewustzijn) ontstaat er een unieke sfeer en eigenheid waardoor je de woorden voelt binnenkomen en in je resoneren.
Diverse persoonlijke ervaringen hebben hem een dieper inzicht gegeven over de ware schoonheid van de mens en haar relatie met elkaar en de kosmos.

Hij woont in Dokkum (Frl) en is getrouwd met zijn levensmaatje Jenny van der Veen.
Is opa van zes prachtige kleinkinderen, die zijn hart(sbewustzijn) verder openen door alleen al hun aanwezigheid en wie ze zijn.

Ze beheren samen de website  www.spiritueelfriesland.nl . Dit is een particulier initiatief om mensen die met gezondheid en bewustwording bezig zijn, en anderen die dit nodig hebben, met elkaar te verbinden.
Oene is ook voorzitter van Stichting In-zicht te Joure, waarbij het verwerven van inzicht op het gebied van gezondheid en bewustzijn centraal staat. (www.in-zicht.nl )

Voor meer informatie: (www.praktijkvoorinnerlijkleiderschap.nl)


Opmerking van In-zicht:
mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar. Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje. Dan krijg je je geld terug.


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

16 mrt 2022
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket