Anouk Beter

Wijsheid van Trauma

Door Anouk Bindels 

In de lezing word je meegenomen in een inspirerende en indrukwekkende helingsreis onder leiding van trauma expert Anouk Bindels. Tijdens deze lezing zal Anouk haar unieke kennis en inzichten delen over de verwevenheid tussen emotioneel welzijn, sociale verbondenheid, ziekte en gezondheid.

Anouk zal het Hart & Brein helingsproces, haar kijk op kwantumfysica en energie, en haar ervaringen met de impact van trauma op het leven delen. Ze zal ons laten zien hoe de kracht van verbinding en het omarmen van authentieke gevoelens ons kunnen helpen te helen van lichamelijke en mentale ziekten.

Tijdens de lezing leer je onder andere over

– hoe trauma, stress en het moderne leven effect hebben op lichamelijke en geestelijke gezondheid
– de toepassing van Neuro Embodied Wisdom in het dagelijks leven
– hoe het onderbewustzijn de toegang geeft tot heling
– de kracht van energie en meditatie
– het stellen van intentie

 

Over Anouk
Psycholoog en systeemtherapeut Anouk Bindels schrijft in haar boek ‘Wijsheid van trauma’ over hoe haar kanker is ontstaan door trauma en hoe zij haar ziekte heeft overwonnen. In 2011 kreeg Anouk de diagnose slokdarmkanker, wat leidde tot een fysieke en mentale crisis. Door terug te kijken op haar leven, ontdekte ze het verband tussen trauma, mentale stress, emoties, lichamelijke klachten en ziekte.

Bindels’ leven is sinds haar vroege jeugd getekend door grote, traumatische verliezen. In 2007 sprong haar echtgenoot van het dak van de Bijenkorf in Amsterdam, wat voor haar de genadeslag was. Gedurende vele jaren daarna verkeerde ze in een constante overlevingsstaat door chronische stress, wat leidde tot ernstige ontstekingen, aantasting van het zenuwstelsel, verlamming van haar benen en uiteindelijk kanker. Haar leven was volledig ontspoord.

Anouk zocht en vond haar eigen weg tot genezing in de psycho-neuro-immunologie, een groeiende wetenschap die kijkt naar de samenhang tussen de psyche, het immuunsysteem, de hersenen en hormonen. Ze combineerde haar expertise als psycholoog met kennis over het brein, meditaties, Oosterse geneeswijzen, lichaamsgerichte therapie en energiewerk. Twee jaar nadat ze haar medische behandeling stopzette, was de slokdarmkanker verdwenen.

Via haar boek, lezingen, opleiding voor professionals en door weekend- en weekretreats deelt Anouk haar ervaringen en kennis met anderen. Ze richt zich met haar Hart & Brein helingsproces op de verbinding tussen de innerlijke en uiterlijke wereld, lichaam en geest, en hart en brein, als oplossing voor mensen die worstelen met verlies, rouw en trauma.

Meer informatie: www.anoukbindels.com


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

04 okt 2023
Afgelopen

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket