Danny & Hélène 2021 4k

Workshop: 12 + 1 De sleutel naar jouw levensmissie

Door Danny Vader en Hélène van Engelen

De 12+1

Toen jij werd geboren ging ook jouw ‘vuur’ aan. Vuur wordt in veel inheemse tradities gezien als levenskracht of bezieling. Op deze middag ga je je dit weer herinneren en ontvang je jouw persoonlijke Medicijnwiel van kernwaarden de 12+1. Je leert hoe natuurlijk leiderschap groeit vanuit innerlijke kracht en wijsheid. En hoe je de samenwerking en verbinding met de natuur versterkt.

Waarden zoals bijvoorbeeld; vertrouwen, waarheid en vrede, zijn de intenties van waaruit we iets doen. Het is een soort innerlijke taal die je motiveert. De waarden waar we het in de 12+1 over hebben zijn al heel lang bij je. Door de initiatie die we samen gaan doen word je je bewust welke waarden dit van nature zijn. Vaak zijn dit ook jouw talenten en helpen ze met je levensmissie

In veel tradities wordt er al duizenden jaren gewerkt met het Medicijnwiel. Het ‘medicijn’ is het toestaan van een groter bewustzijn om weer heelheid en groei te ervaren. Het wiel is een krachtige manier om naar je leven te kijken. Het maakt praktisch hoe je ervaring en wat je hebt geleerd kunt doorgeven aan het grotere geheel en toekomstige generaties. Het is een continu proces van healing, wijsheid en groei.

Jouw 12+1 werkt als een persoonlijk kompas wat je helpt in het dagelijks leven je weg te vinden. Het geeft gemakkelijk een opening en leidraad voor de volgende stap.

Healing vindt plaats doordat jij jouw waarden resoneert. De ruimte die daardoor ontstaat is een opening om de levensenergie weer te laten stromen. Wanneer je dit bij jouw innerlijk vuur doet, roep je als vanzelf de helende energie op. Dit nodigt anderen uit om ook “weer” in die stroom te stappen. En zet iedereen weer in zijn of haar kracht. 

Praktisch
Voorafgaand aan deze middag hebben we een Zoombijeenkomst waarin we alvast een start maken met de voorbereidingen. Het tijdstip hiervoor zal begin maart zijn en zo rond 20.00 uur. Lukt het je niet om erbij te zijn, dan krijg je achteraf een opname ervan zodat je niets hoeft te missen.

 

Danny Vader en Hélène van Engelen zijn de oprichters van de Firekeeper Academy.

Samen hebben ze een diepe wijsheid, die geworteld is in hun professionele als wel in hun spirituele ervaring. Hun inspiratie komt van inheemse wijsheid en werken met de natuur. Beide hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, het begeleiden van groepen en als therapeuten.

Firekeeping is luisteren naar je spirit en innerlijke weten. Waarbij alles wordt getransformeerd wat je afhoudt van je heelheid en je levensmissie.

Hun aanpak is heel praktisch en geworteld in de natuur met de Wijsheid van het Medicijnwiel  en het Wiel van persoonlijke kernwaarden. Een gemakkelijk kompas wat helpt te navigeren in het dagelijks leven voor ieder individu, groep, gemeenschap of bedrijf.

Ze hebben een groot vermogen om te luisteren, hun wijsheid op een toegankelijke manier te delen en anderen te helpen hun wijsheid te ontwikkelen en te laten groeien.

Ze zijn aangesloten bij de Sustainable Global Leadership Academy (SGLA). Waar ze als docenten, begeleiders en trainers nieuwe leiders van over de hele wereld opleiden.

Zie ook www.firekeeperacademy.com

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

12 mrt 2023
Afgelopen

Tijd

12:30 - 16:30

Deelname

€65,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Shopping Basket