PR Workshop Henk Fransen 1 febr

Workshop Psychosomatiek; ‘De betekenis van organen en ziekten’

Tijdens de lezing die Henk Fransen in 2019 voor In-zicht gaf deelde hij zijn 30 jaar kennis en ervaring in het werken met de geestelijk/emotionele betekenis van organen en ziekten. Aan het eind van de lezing gaf Henk een demonstratiesessie die velen raakte. Het was vooral de subtiele manier waarop hij het lichaam en de signalen ervan volgde die indruk maakte. Veel mensen gaven aan graag een vervolg te willen. En dat vervolg is er nu. In de vorm van een dagworkshop in ’t Haske in Joure en bovendien voor een speciale prijs voor In-zicht (nu € 85, normaal € 125)

Let op: Het is belangrijk dat je een lezing van Henk Fransen hebt gevolgd over dit onderwerp of zijn e-boek erover hebt bestudeerd. Deze is hier te bestellen: https://genezendvermogen.nl/de-betekenis-van-kanker-henk-fransen/

 

Wat je mag verwachten

– Je leert in de workshop hoe je tijdens een gesprek verfijnd kunt luisteren naar de lichaamssignalen waardoor je contact met mensen verdiept.

– Heb je misschien klachten? Dan kan deze manier van luisteren naar je lichaam een opening bieden naar de diepere betekenis achter je klacht.

– Ben je therapeut en wil je het contact met je cliënten verdiepen en sneller tot de kern komen? Dan gaat deze manier van werken je daarbij zeker helpen.

Werkwijze

Henk geeft demonstratiesessies waarna de deelnemers zelf kunnen oefenen, onder supervisie van Henk. Ook leer je hoe je in een paar minuten tekeningen kunt gebruiken om snel extra informatie te ontvangen van het onbewuste over een ziekte/probleem.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp (mensen met klachten, therapeuten en verder iedereen die het contact met anderen op een eenvoudige manier wenst te verdiepen). Het is belangrijk dat je een lezing van Henk Fransen hebt gevolgd over dit onderwerp of zijn e-boek erover hebt bestudeerd. Deze is hier te bestellen: https://genezendvermogen.nl/de-betekenis-van-kanker-henk-fransen/

 

Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op Youtube al meer dan een kwart miljoen keer bekeken. In 2016 viel hij op door zijn visie het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland te creëren – dit is een ongoing project. Meer info op: www.henkfransen.nl.

Link naar het filmpje op de website van Henk:
https://genezendvermogen.nl/workshop-psychosomatiek-de-betekenis-van-organen-ziekten/


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

01 feb 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Deelname

€ 85

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket