We voelen het als onderdeel van onze missie om mensen met elkaar te verbinden.
Hieronder staan mensen die andere mensen zoeken om elkaar te ondersteunen bij hun innerlijke groei en bewustzijn.
Kijk maar of er in je regio iets gevraagd wordt waar je je bij kan aansluiten.

In-zicht heeft er verder geen bemoeienis meer mee.

Staat er niets tussen voor in jouw regio, en je wilt zelf iets starten, vul dat het invulformulier in bij het submenu ‘Verbinding zoeken’ onder Contact.
https://www.in-zicht.nl/verbinding-zoeken-2/

 

Datum activiteit:

Naam:

Mail:

Telefoon:

Oproep:

n.v.t.

Roelie Vijverberg

-

Het lijkt mij inspirerend en fijn om in contact te komen met mensen die net als ik zoveel mogelijk leven vanuit compassie en vertrouwen. Om elkaar te stimuleren en ondersteunen te bewegen vanuit contact en verbinding, in plaats vanuit onrust/angst en/of controlebehoefte. Ik woon in Steenwijk, maar ook iets verder weg is prima wat mij betreft. Mogelijkheden genoeg in deze tijd om afstand te overbruggen 😉 Mocht je resoneren op dit bericht dan hoor ik graag van je! lieve groet Roelie

Datum activiteit:

Naam:

Mail:

Telefoon:

Oproep:

N.v.t.

Fokje IJkema

-

Energieke vrouw (62) met diepgang, werk als Managementondersteuner in de Zorg sector en energetisch werker. Enthousiast, krachtig, leergierig, liefdevol en inspirerend. Ik zou het fijn vinden om gelijkgestemden hier te ontmoeten met ook een behoorlijke diepgang en samen wat te filosoferen en van gedachten wisselen over het leven en levensvragen en de bizarre tijd waarin we momenteel leven. Regio Zuid-oost Friesland/Noord-Drenthe. Wie durft?

Datum activiteit:

Naam:

Mail:

Telefoon:

Oproep:

N.v.t.

Miriam Mulder

06-53353355

Ik ben een ‘wakker’ en spiritueel mens die met gezond verstand en de wijsheid van het hart het levenspad bewandeld in deze enorm uitdagende en dus leerzame tijd. Zaken in het licht zetten en bewustwording creëren is wat mij drijft.
Delen wat ons bezighoudt, plezier en inspiratie wil ik graag uit de verbinding met anderen halen.
Ik woon in het Statenkwartier van Den Haag.
Zullen we kennismaken?