Joris Vincken foto

Workshop: Je was nooit gebroken

Wat is werkelijk heel zijn? We zoeken een leven lang, denken dat we (spiritueel) moeten groeien, leren, voordat we eindelijk compleet zijn. Joris prikt door deze illusie heen. Wat we zijn is heel, het is onze essentie. Heel worden is de diepe herkenning dat we al heel zijn. Het vraagt onszelf en het leven op een andere manier te ervaren. De overgave aan het totale leven, aan dat wat we altijd al waren.
Het leven bestaat uit licht en donker, chaos en orde, mannelijk en vrouwelijk, yin en yang. We weten redelijk goed onze weg in geluk, in vooruit, groei, in doelgericht zijn. Nooit leerden we te navigeren in het donker, in overgave, in de helft van onszelf die we het liefste wegstoppen.
Deze hart ont-moeting gaat daarom niet over technieken leren die je helpen al je problemen op te lossen. Het is een vooral onderzoek naar de oneindige rijkdom die je -nu- al bent, zowel je donker als licht. Ontdekt je heelheid, precies wie en waar je bent. Je was altijd al thuis.

Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en mysticus. Hij schreef drie boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’, ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’ en ‘Het gras is groener aan deze kant’. Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.
Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was.
Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer.

Lees meer over Joris op www.jorisvincken.nl   https://www.youtube.com/jorisvincken https://www.facebook.com/mijnhartheeftgeenhaast/

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Je was nooit gebroken | 24 april 2021 €30

Workshop door Joris Vincken in de Zuiderveldzaal

Beschikbaar kaarten: 87
Het Je was nooit gebroken | 24 april 2021 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

24 apr 2021

Tijd

12:30 - 17:30

Deelname

€30

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket