Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief augustus 2019

Als je altijd probeert gewoon te doen,
kom je nooit te weten
hoe fantastisch je zou kunnen zijn.
(bron onbekend)

Lieve mensen,

Nu je deze nieuwsbrief met het nieuwe logo ontvangt, is onze nieuwe website inmiddels live gegaan. Bekijk de website maar eens rustig. Hoewel een verandering altijd even moet wennen denken wij dat het allemaal overzichtelijker en meer bij de tijd is.

Waarom doen we al die moeite?
Op de site kun je al een goed beeld krijgen van onze drijfveren. Een drive om dit werk te doen hadden we natuurlijk altijd al. Onze intentie is altijd geweest om in een warme sfeer mensen te helpen een dieper inzicht te krijgen in zichzelf, de wereld, natuur en kosmos. Vanuit de overtuiging dat we allemaal onlosmakelijk met elkaar, natuur en kosmos, verbonden zijn, weten we dat als één mens een stap maakt dieper in zichzelf, de hele mensheid daarvan profiteert.

Het is een bijzondere tijd waarin we leven. De tijd versnelt voelbaar en wordt door velen zo ervaren. Tijd is dus eigenlijk nog kostbaarder dan het al was. Nee, niet ‘tijd is geld’, maar om de tijd bewust goed te besteden. Ook gebeurt er in een kort tijdsbestek ongelooflijk veel. Niet alleen weten we snel wat er allemaal in de wereld gebeurt, maar ook wat er voor ons verborgen is komt nu naar buiten. Gewoon omdat de tijd er rijp voor is. Het mag en kan nu gebeuren. Er komen scheuren in de tijd èn in de sluiers die ons van een groter weten afhouden. En het kwantum-energetisch veld is daarbij enorm in beweging en zal daarbij ondersteunend zijn aan onze processen. Om onze ware innerlijke kracht en potentieel te leren ontdekken: de Oorspronkelijke mens!

Daarom voelen wij de urgentie om samen te gaan staan. Ieder mag nu in eigen tempo en tijd in beweging komen en oude lasten afschudden. Daardoor ontstaat ruimte voor nieuwe ervaringen, kennis en weten. Ontstaat een verlangen om meer van jeZelf te leren kennen.

Dit is het tijdperk van transformatie. Van veel dingen in en buiten ons zullen de sluiers worden opgelicht. Soms zijn die sluiers rookgordijnen om ons niet de volle waarheid te laten weten. Soms zijn die sluiers er onbewust geplaatst door vervelende ervaringen die we verdrongen hebben. Of er blind voor zijn geworden. Dan ‘zien’ en voelen we gewoon minder van wat er wel is. Tot slot zijn er nog versluieringen waardoor we een groot deel van onze vermogens niet kunnen aanspreken en gebruiken (hersenen, DNA bijvoorbeeld).

We zien het als onze missie om jou te helpen al deze versluieringen te leren (her)kennen. En samen op te trekken om het verschil te maken. De tijd is er op alle niveaus rijp voor. Laten we er samen een geweldig seizoen van maken. Een seizoen die het verschil maakt tussen weten en onwetendheid. Tussen lijdzaamheid en actie. Nee, we gaan niet gewóón doen, we gaan het gewoon dóén!

Comments are closed.