henk fransen int

Verhoog je trilling (avond lezing) Geannuleerd

Nu de horeca helaas weer op slot gaat, kunnen we deze dag niet meer terecht op onze mooie plek bij ‘t Haske in Joure. De lezing gaat daarom niet door. Geld voor reeds gekochte tickets zal worden teruggestort.

Deze middag en avond hebben we in ons programma gereserveerd voor een speciale lezing van iemand die ons kan bemoedigen en ondersteunen in deze bijzondere tijd.
We hebben Henk Fransen bereid gevonden om met een bijzonder thema deze middag en avond in te vullen. De titel van de lezing is veelzeggend genoeg. Als het bij je resoneert zien we je graag!

Van Henk:

‘Deze lezing gaat over het verhogen van je lichttrilling en liefdesfrequentie, iets wat in deze tijd op aarde hard nodig is.

Wanneer we naar het achtuurjournaal kijken is er alle reden tot zorg, oordeel of verzet. Mens en aarde gaan door een bijzonder, hier en daar angstig transformatieproces en dé manier om deze transformatie te ondersteunen is níét om je zorgen te maken of in verzet te gaan, maar juist om je trilling te verhógen. Hoe je dat kunt doen en hoe je je het beste kunt verhouden tot de inbreuk op onze privacy en grondrechten gaan we tijdens deze lezing bespreken. Ook zullen we stilstaan bij onderwerpen als coronavaccinaties, microchips en complottheorieën, en hoe deze zaken je kunnen helpen je liefdesfrequentie te verhogen in plaats van deze te verlagen.

Ieder mens die zijn liefdesfrequentie verhoogt, verhoogt de lichtfrequentie van de gehele mensheid. En met elke stapje dat één individu in deze richting zet, wordt het voor iedereen makkelijker om die kant op te gaan. Op een gegeven moment zal deze beweging, deze transformatie, zo krachtig zijn dat niets of niemand het meer kan stoppen, zelfs de meest duistere krachten niet. Dan zullen we zien dat het juist deze krachten zijn geweest die ons ertoe hebben aangezet ons volledige potentieel te omarmen en met elkaar tot uitdrukking te brengen.’

 

Henk Fransen studeerde in 1985 af als arts. Na zijn studie werkte hij onder andere in ziekenhuizen in India en Afrika, en in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta. Vervolgens begeleidde hij in Nederland ruim 30 jaar lang mensen met kanker. Hij is de auteur van verschillende boeken over het zelfgenezend vermogen. In 2015 startte hij het project ‘De zoektocht naar genezing’ waarvoor hij in datzelfde jaar de Paravisie Award won als ‘Inspirator van het jaar’. De aan het project gerelateerde video’s werden in korte tijd meer dan een half miljoen keer bekeken. Sinds 2016 inspireert hij mensen om de beste versie van zichzelf te leven. Hij doet dit vooral via zijn boeken, artikelen, blogs, online-programma’s en zijn YouTube-kanaal. Meer info op: www.henkfransen.nl

‘Tijdens deze lezing combineer ik alles wat ik van mijn meest bijzondere patiënten heb geleerd over spontane genezing met de informatie uit mijn online-trainingen ‘Leef de beste versie van jezelf’ én met de informatie uit de boeken van Christina von Dreien.’

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

21 okt 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:45

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket