Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief april 2022

Intuïtie is de GPS van jouw ziel.(bron onbekend)  

Lieve mensen,Je weg zoeken in deze tijd is niet gemakkelijk en beslist uitdagend. Wie kun je nog vertrouwen? Wat kun je nog voor waarheid aannemen? Bestaan er meer waarheden of deelwaarheden? Dit zijn allemaal wezenlijke vragen van deze tijd. En omdat we vaak zelf niet durven of kunnen kiezen, volgen we maar de waarheid van iemand anders. We leggen dan wel de verantwoordelijkheid buiten ons.Niet elke weg is bestemd voor iedereen. Er zijn vele paden die gelopen kunnen worden in dit leven, afhankelijk van jouw levensopdracht waarmee je gekomen bent. Dus welke weg moeten we dan inslaan als we alweer voor een kruispunt (keuze) staan?Zou het antwoord op deze vraag onze intuïtie kunnen zijn? Die is immers alleen voor jou bedoeld. Op jou afgestemd!Als intuïtie inderdaad de innerlijke GPS is van mijn ziel, waarom zou ik daar niet op durven vertrouwen? Mijn ziel weet beter dan mijn persoonlijkheid waarvoor ik juist in deze tijd naar de aarde ben gekomen nietwaar? En naar mijn inzicht maakt mijn ziel deel uit van een veel groter weten, de Bron. Mijn ziel is afgestemd op de Bron Intelligentie van het Universum!Meer hoef ik toch niet ‘te weten’? Nu alleen nog wat oefenen en vertrouwen krijgen.Het eerste wat bij je binnenkomt als je de bovenstaande spreuk leest is een intuïtieve gedachte. Wat doe je vervolgens met die gedachte?

Comments are closed.