Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari 2021

We zitten midden in een omwenteling.
De dichtheid valt uiteen in het licht.
(Christina von Dreien)  

Lieve mensen,

We leven nu in een spannende tijd, waarbij het er zelfs op lijkt dat we in een soort van eindstrijd beland zijn tussen de krachten van licht en donker. Tussen goed en kwaad, tussen wat waar is en wat niet waar is. Ik heb vaak uit verschillende tradities over de eindstrijd gelezen, maar nooit had ik gedacht daar zelf in te terecht te komen. De spanning en tweedeling in de samenleving zo te kunnen voelen en ervaren. Het is een voelend zoeken geworden naar wat waar is en vooral waar voelt, en wat niet als waarheid gevoeld kan worden.

Ik hoop dat velen oprecht aanvoelen dat er veel mis is in de wereld. Niet alleen nu, maar al heel lang en op vele terreinen van onze samenleving. Dat maar een paar duizend mensen bijna alles op onze prachtige planeet kunnen bepalen en alleen maar rijker worden en steeds meer macht krijgen. Dat de geschiedenis op veel aspecten zou moeten worden herschreven omdat wat we horen en leren niet altijd de waarheid is. Het is slechts ‘de waarheid’ die zij willen dat we moeten horen.

Bij veel mensen is er nu meer dan ooit een groeiend verlangen naar een andere en betere wereld aan het ontstaan. Een wereld waarin alles weer in balans wordt gebracht, en waarin de mens weer werkelijk een vrij mens mag zijn. Zoals we ooit eens waren in al onze grootse kracht. Waar overvloed eerlijk wordt verdeeld. Dat we leren weer in afstemming met Moeder Aarde en de natuur te leven. Dat geld weer een eerlijk ruilmiddel wordt, beheerd door onszelf. Dat Big Tech, Big Pharma, Big Bank e.d. een flink kopje kleiner gemaakt worden en ons gaan ondersteunen. Dat overheden ons nu eens écht gaan dienen in wat wij, de dieren en de natuur nodig hebben. Met een gezonde vorm van inspraak en overleg. Zij zijn er tenslotte ten dienste van ons. Wij betalen tenslotte hun vergoedingen niet waar?!

Voel jij dat verlangen ook, lieve lezer? Voel je ook dat verlangen naar een eerlijker, zuiverder en transparantere wereld? Het mooie aan deze tijd is dat juíst door de aangewakkerde gekte in de wereld, we een prachtige kans hebben voor een echte grote omwenteling naar deze betere wereld. Veel wordt nu zichtbaar hoe het er werkelijk achter de schermen aan toe gaat. De kansen daarom zijn nu groter dan ooit, omdat veel meer mensen het nu ook echt gaan zien!
Zie je het al voor je, deze liefdevollere wereld in balans met de energie van 5-de? Dat prachtige beeld van vele bewust levende, wakkere mensen die van over de gehele planeet samenwerken voor dit prachtige doel!

Wat jij de mensheid te bieden hebt is van groot belang om dit nu naar buiten te brengen. Hoe klein je aandeel ogenschijnlijk ook is. Samen is onze scheppingskracht ongelofelijk! Wij helpen daardoor ook het onlicht om zich naar het licht en de waarheid te keren. Hun taak zit er bijna op. De mensen van goede wil nemen het graag van hun over. Daar wordt al hard aan gewerkt. Doe je mee om deze betere wereld vorm te geven?

Comments are closed.