Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni 2021

Als je je met niemand vergelijkt,
word je wie je bent.

(Krishnamurti
 


Lieve mensen,

We kunnen deze tijd op verschillende manieren bekijken. Dat onze vrijheid wordt afgenomen bijvoorbeeld en dat je vriendschappen kan kwijt raken door totaal verschillende zienswijzen op het gebeuren.
Maar stel je nu eens voor dat deze tijd een geboorte is van een nieuwe mens(heid) zo aan het begin van het Watermantijdperk. Een nieuw mens met een verruimd bewustzijn en hogere afstemming op de kosmos wil juist nu geboren worden. En dat jij en ik heel bewust naar hier zijn gekomen om hieraan bij te dragen.

Tijdens de geboorte van een nieuw mensje zijn er vaak verschillende krachten en invloeden merkbaar in het geboorteproces. Soms ligt het denken in de weg met bijvoorbeeld angst voor pijn of dingen die mis kunnen gaan. Soms worden er tegenstrijdige dingen aangedragen die je in de war kunnen brengen. Bij je gevoel vandaan en uit de flow.
Maar als je je overgeeft aan de onvoorstelbaar grote en wonderbaarlijke krachten die vrij komen in het lichaam van de vrouw, dan ontstaat er een hele bijzonder ervaring die je voor geen goud zou willen missen (ik heb dit overigens van horen zeggen 🙂 )

In de geboorte van de nieuwe mensheid zijn er ook tegenstrijdige krachten werkzaam, zichtbaar en voelbaar, die ons uit onze flow en gevoel willen halen. Die ons van de wonderbaarlijke kracht van een scheppingsproces georkestreerd vanuit een hoger bewustzijn af willen brengen.

Maar wij zijn bewuste mensen die deze krachten doorzien en er niet in mee willen gaan. We willen vanuit onze eigen goddelijke krachten dit scheppingsproces mede vorm geven. En als we bij ons gevoel blijven wat juist en niet juist is, kan niemand ons iets wijs maken.

We zijn hier met een blauwdruk gekomen om uit te werken. Stel je nu eens voor dat waar je staat en wat je doet, allemaal precies zo is als in je blauwdruk staat! In het script van je leven! Alles klopt precies. Ook de twijfels die je soms kan hebben door de tegenkrachten van buiten. Alles is precies volgens jouw script. Vertrouw daarop. Volg je hart over wat je mag doen om onderdeel te zijn van dit grootse geboorteproces van de nieuwe mens. Want uit de grond van je hart groeit altijd iets moois. Dat is een natuurwet!

Dan zal het script zich aan je ontvouwen en weet je wat je te doen hebt voor het hoogste goed van jezelf en het hoogste goed voor alle mensen! De huidige en de nieuwe mens! Laat het maar gebeuren en geef je over aan die geweldige kracht die los komt bij een geboorteproces. Dan kan niets het meer stoppen!

Comments are closed.